Asri Mezarlık gasilhanesinde defin işlemleri tamamlanan Necdet Erikçi'nin cenazesi, Bahattin Nakıboğlu Cami'de Cuma namazını müteakiben kılınan cenaze namazından sonra Asri Mezarlık'ta defnedildi. Cenazeye Necdet Erikçi'nin anne ve babası, kardeşleri, arkadaşları ve yakınları katıldı.

İNTİHARI KESİNLEŞTİ

Notta, "Ben bu işi yapamadım. Kimsenin suçu yok" yazarken araçta bulunan 2 mermi çekirdeği nedeniyle Erikçi'nin ölümü şüpheli bulundu. Jandarma ekipleri yaptıkları araştırmada tabanca üzerinde sadece genç iş adamının parmak izine ulaşırken, Erikçi'nin yapılan otopsisinde ise vücudunda tek mermi girişi tespit edildi. Mermi izinin sadece kafada olduğu belirlenirken Necdet Erikçi'nin intihar etmeden bir süre önce havaya ateş açtığı tahmin ediliyor.

Gaziantep Adli Tıp Kurumunda tamamlanan otopsinin ardından genç iş adamının cenazesi ailesine teslim edildi. Asri Mezarlık gasilhanesinde defin işlemleri tamamlanan Necdet Erikçi'nin cenazesi, Bahattin Nakıboğlu Cami'de Cuma namazını müteakiben kılınan cenaze namazından sonra Asri Mezarlık'ta defnedildi. Cenazeye Necdet Erikçi'nin anne ve babası, kardeşleri, arkadaşları ve yakınları katıldı. İHA