AK Parti Gaziantep Milletvekili ve 25. Dönem Milletvekili adayı Nejat Koçer, Menderes Karaduman, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti, Şehitkamil ilçe Başkanı Halil Uğur, gittiği Mahalle olan köylerde vatandaşalar tarafından coşkuyla karşılandı.

Mahalle sakinlerinin sıkıntı ve isteklerini dinleyen Milletvekili Koçer, kendisine gösterilen ilgiden memnun olduğu gözlerden kaçmadı. Halkın sorunlarıyla yakından ilgilenen Nejat Koçer ve Menderes Karaduman, 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimler için dua ve destek istedi.

GEMİMİZİN KAPTANI SAĞLAM

AK Parti Gaziantep Milletvekili adayı Menderes Karaduman halkımızla iç içe olduklarını ama seçim çalışmalarının sadece vesile olduğunu söyleyen Karaduman, “7 Haziran hem seçim gezileri hem de sizlerin duygu düşüncelerinizi isteklerinizi varsa almak için sizlerle bir araya geldik. Bu seçimde de diğer seçimlerde olduğu gibi sizlerden destek bekliyoruz. Ülkemiz zor bir coğrafyanın tam ortasında her tarafımız sıkıntılar ile dolu Allaha şükür biz hiçbir sıkıntıya bulaşmadan süreci iyi götürüyoruz. Tabi arada ufak tefek problemlerimiz var ama bizim ortaya koyduğumuz vizyon, ortaya koyduğumuz seçim beyannamesi, ortaya koyduğumuz ekonomik programlar, diğer partilerin yanından dahi geçemeyeceği hayal dahi edemeyeceği projelerle dolu” dedi.

DESTEK İSTİYORUZ

AK Parti Gaziantep Milletvekili ve 25. Dönem Milletvekili adayı Nejat Koçer, “Yanı başımızda organize sanayi bölgesi var , sabahtan beri dolaştığımız bütün köylerimiz istihdam desteği veriyor. Aslında topraklarını vermiş oradan para kazanmış, gelir elde etmiş ve devam ediyor bu süreç, şimdi istikrarın devamı halinde bu sürecinde devamı gelecektir. Bu anlamda istikrar süreci devam etmesi ekonomik anlamda önemli hem de çözüm süreci anlamında önemli artık şehit cenazeleri istemiyoruz, analar ağlamasın istiyoruz o bölgede huzur olsun, refah olsun, kardeşlik olsun istiyoruz bu sürecin devamı için elimizden gelen çaba ve gayreti gösteriyoruz. Sizlerin desteği sandıkta bu gücün devam etmesi bu istikrar sürecin devam etmesi için önemli bu desteği biz sizden istiyor ve bekliyoruz” BÜLTEN