Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Gelişim Direktörlüğü tarafından bu sezon uygulanan milli takımlara oyuncu izleme dönemi başlıyor.

Şehrimizde oynanacak olan bütün gelişim ligi maçları futbol antrenörleri tarafından izlenecek ve yetenekli gençler milli takımlara önerilecek.

Bu sezon başlatılan uygulamayla Türk milli takımının temelinin oluşturulması ve ileriye dönük ilkeli bir çalışma programının başladığını söyleyen Gaziantep Tüfad şube başkanı İsmet Savcılıoğlu, “Takip edilen oyunculardan ayrı bir ekip oluşacak ve U-

Gaziantep karması kurulacak. Burada da yetenekli olan futbolcular federasyona rapor halinde bilgilendirilecek. Bu çalışmaları son derece titiz bir şekilde yürüteceğiz. Bu vesileyle Türk ve Gaziantep futboluna katkı sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Bu hafta başlatılacak olan uygulamada Mustafa Marangoz, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor – Karabük U-19 maçını, Kürşat Daloğlu Gaziantep Büyükşehir Belediyespor – Kahramanmaraş U16 ve 17 maçlarını, Bekir Güleraslan ise Gaziantepspor – Adana Demirspor U14 ve 15 maçlarını takip edecekler.

MUHARREM TÜRKOĞLU