Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği Gaziantep Şubesi tarafından, geliri kız öğrencilere burs olarak verilmek üzere düzenlenen kermes büyük ilgi gördü. Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği Gaziantep Şubesi tarafından düzenlenen ve geliri üniversiteli kız öğrencilere burs olarak aktırılacak olan Anneler Günü Kermesin açılışını Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin yaptı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve çok sayıda davetlinin katıldığı kermeste Şahin, stantlarla yakından ilgilenerek alışveriş yaptı. Eğitimin önemine değinen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin dernek başkanı Beliz Yetkinşeerci Dağdelen ve üyelerini yaptıkları çalışmalardan dolayı kutladı.

KATKI SAĞLIYORUZ

Yoğun ilginin yaşandığı kermesin gelirinin üniversitede eğitim gören kız öğrencinin bursu için kullanılacağını açıklayan Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği Gaziantep Şube Başkanı Beliz Dağdelen, “Üniversiteli kızlarımızın eğitimine katkı sağlamak amacıyla düzenlediğimiz kermesimizin açılışında yoğun ilgi gördük. İki gün boyunca açık kalacak olan kermesimizin geliri halen burs verdiğimiz üniversiteli kızımızın eğitimi için kullanılacaktır. Kadınların ekonomik ve sosyal yönden, güçlenmesi için fırsatlar oluşturan yeteneklerini ortaya çıkaran, hayallerinin ve hedeflerinin olabilmesi için çalışan, daha iyi yarınların, daha güçlü kadınlarla geleceğine inanan kadınlarımıza destek vermek istiyoruz" diye konuştu. İHA