AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulhamit Gül, "Seçimin hemen ertesinden beri siyasi partilere şunu söylüyoruz; gelin el birliği içerisinde krizlere fırsat vermeden hükümeti kuralım" dedi.

Memur-Sen Gaziantep İl Temsilciliğini ziyaret eden Gül, ramazan öncesinde tüm dualarında İslam aleminin huzur ve güven içerisinde bayrama ulaşmasını temenni ettiklerini ancak başta Suriye olmak üzere dünyanın farklı bölgelerinde Müslümanların ramazanda da zarar görmeye devam etmesinden dolayı üzüntü duyduklarını dile getirdi.

Tüm dünya bu gelişmelere sessiz kalırken Türkiye'nin insanlık adına haksızlığa karşı güçlü şekilde sesini yükselttiğine işaret eden Gül, "Türkiye'nin haksızlıklar karşısındaki güçlü duruşu dünyayı rahatsız etti. Belki de 7 Haziran seçimlerini bu çerçevede okumak lazım" dedi.

3 PARTİ BİRBİRİNDEN FERSAH FERSAH AYRI

Halkın verdiği mesajı alarak, nerede eksikleri ve hataları olduğunu araştırdıklarını dile getiren Gül, şöyle konuştu:"Milletin kararına saygı duyuyoruz. Halkın istediği sonuçları hayata geçirmeye çalışacağız. Seçimin hemen ertesinden beri siyasi partilere şunu söylüyoruz; gelin el birliği içerisinde krizlere fırsat vermeden hükümet kuralım. Tüm Türkiye gördü ki aklı selim yaklaşımda bulunan tek parti AK Parti olmuştur. Bu da AK Parti'nin Türkiye'nin omurgası olduğunu gösterdi. Şimdi bir blok meselesi konuşuluyor. AK Parti karşısında tüm partilerin bir araya gelmesinden bahsediliyor. Ama TBMM Başkanı seçimlerinde de görüldü ki böyle bir şey mümkün değildir. Çünkü 3 parti de birbirinden fersah fersah ayrıdır." (AA)