GAZİANTEP B.B. – SAMSUNSPOR

TARİH: 229 NİSAN PAZAR

SAAT: 13.30

STADYUM: KAMİL OCAK

HAKEMLER: ÇAĞATAY ŞAHAN – GÖKHAN MEMİŞOĞLU – MUSTAFA SÖNMEZ

YAYIN: TRT WEB TV

PTT birinci liginde Play Off hesabı yapan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile Samsunspor, yarın Kamil Ocak Stadyumunda zorlu bir maça çıkıyor.

Her iki takımın mutlak galibiyete ihtiyaç duyduğu karşılaşmayı yarın saat 13.30’da Manisa üst klasman hakemlerinden Çağatay Şahan yönetecek.

SERİYİ BOZMAYACAKLAR

Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu futbolcular son üç haftada elde edilen galibiyet serisini yarın kendi evinde konuk edeceği Samsunspor karşısında da sürdürmek istiyorlar.

Sezonun ilk yarısında deplasmanda mağlup ettikleri Karadeniz temsilcisi karşısında bir defa daha sahadan galibiyetle ayrılmak istediklerini aktaran oyuncular, “Artık bizim açımızdan geriye dönüşü olmayan yola girdik. Sezon başında bu takım belli bir hedef doğrultusunda yola çıktı ve bizde aynı doğrultuda elimizden geleni yapıyoruz. Özellikle ikinci yarıda elde edilen galibiyetler bizleri hedefimize yaklaştırıyor. Yarın taraftarlarımızın da desteğiyle üst üste dördüncü galibiyetimizi alarak Play Off yolunda bir engeli daha kayıpsız atlatmak istiyoruz” dediler.

EKSİK YOK

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’da yarın kendi evinde oynayacağı Samsunspor maçı öncesi kadroda sakat veya cezalı futbolcu bulunmuyor.

Hazırlıklarını teknik direktör Hakan Kutlu nezaretinde sıkı bir şekilde yaparak tamamlayan mavi – beyazlı ekibimizde tek düşünce sahadan üç puanla ayrılmak. Konuk Samsunspor’da ise Hasan Kılıç kırmızı kart cezalısı, Galin İvanov ise sakatlığı nedeniyle kadroda yer alamayacaklar.

İLGİNÇ İSTATİSTİK

19 Nisan pazar günü (Yarın) saat 13.30′ da oynanacak olan karşılaşma öncesi Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile Samsunspor arasında oynanan son 10 karşılaşamaya baktığımız zaman 5 galibiyet

Samsunspor’un 5 galibiyet ise Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’ un aldığı görülüyor.

İki takım arasında oynanan karşılaşmalarda hiç bir maç berabere sonuçlanmazken son oynanan beş maçın 3 tanesini Samsunspor, 2 tanesini Gaziantep Büyükşehir Belediyespor kazanıyor.

Oynanan 10 karşılaşma sonunda her iki takımın da 3 deplasman galibiyeti, 2 iç saha galibiyeti bulunuyor.

Bu karşılaşamalarda Büyükşehir Belediyespor 15 gol atarken Samsunspor 11 kez rakip fileleri havalandırmış.

2014-2015 sezonunun ilk yarısında Samsun 19 Mayıs Stadyumunda oynanan karşılaşmayı temsilcimiz 4-1 kazanmıştı.

SAMSUN CEPHESİ

Karadeniz temsilcisi Samsunspor’da yarın oynanacak maç öncesi Hasan kırmızı kart cezalısı, İvanov sakat olduğu için forma giyemeyecek.

Bundan sonraki her maçın kendileri açısından önemli olduğunu vurgulayan Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Metin Ateş, “ Her maça üç puan parolası ile çıkacağız. İnşallah Gaziantep’ den iyi bir netice ile döneceğiz. Şu anda ilk altının içindeyiz, Gaziantep maçından sonra Manisaspor ve Osmanlıspor ile sahamızda karşılaşacağız. İlk hedefimiz paly off’ a kalmak. Zorda olsa ilk ikiden Süper Lige çıkmayı da arzuluyoruz. Kalan yedi maçımızı da kazanmak için sahaya çıkacağız. Her maçı ayrı ayrı değerlendiriyoruz. Birlik beraberlik içinde hayırlısı ile Süper Lige çıkacağımıza inanıyorum” diye sözlerini tamamladı.

MUHARREM TÜRKOĞLU