Gaziantep Ülkü Ocakları, Cuma namazının ardından Alaybey Camii önünde Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ’ın katılımıyla vatandaşlara aşure dağıttı.

Muharrem ayı vesilesiyle Gaziantep Ülkü Ocakları, Cuma namazsının ardından vatandaşlara aşure dağıttı. Alaybey Cami önünde cuma namazı ardından düzenlenen etkinliğe, MHP Gaziantep milletvekili Ümit Özdağ, MHP İl Başkanı Muhittin Taşdoğan, Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Fuat Yozbatıran ve vatandaşlar katıldı. Cuma namazının ardından cami önüne kurulan stantta dağıtılan aşureye vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

GELENEĞİ YAŞATIYORUZ

Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ ve Gaziantep Ülkü Ocakları Başkanı Fuat Yozbatıran tarafından aşureler vatandaşlara dağıtıldı. Etkinlikte bir konuşma yapan Gaziantep Ülkü Ocakları Başkanı Fuat Yozbatıran, Türkiye’nin milli birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğu bir dönemden geçtiğini kaydetti. Aşure Geleneğinin kültürümüzde önemli bir yeri olduğunu vurgulayan Yozbatıran, “Bu geleneğin yaşatılması için üzerimize düşen görevi yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu. BÜLTEN