TFF birinci ligin 12’inci haftasının kapanış maçında Boluspor ile evinde oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren kırmızı – siyahlı temsilcimizde, teknik ekip oyuncuları sadece taktiksel açıdan değil aynı zamanda psikolijik olarak ta hazırlıyor.

Futbolculuk kariyerlerinin yanı sıra Gaziantepspor’un geleceğini de kendilerinin belirleyici unsur olduğunu açıklayan Demir, artık özgüvenlerini kazanıp maç kaybetme korkusunu üzerlerinden atmaları gerektiğini açıkladı.

EN İYİSİNİ YAPACAĞIZ

Ligde alacakları bir galibiyetin çıkışa geçmek için yeterli olacağını kaydeden Gaziantepspor teknik direktörü Faik Demir, “Elde edeceğimiz bir galibiyet bize sadece üç puan kazandırmakla kalmayacak. Bir galibiyetle moral bulacağız bu morali de Boluspor karşısında elde etmek adına sahada en iyi mücadeleyi vereceğiz” dedi.

GENÇLİĞİN GÜCÜNÜ ORTAYA ÇIKARACAĞIZ

Takım olarak zorlu bir süreçten geçtiklerini aktaran Demir, Tüm sıkıntılara rağmen kulübün ismini yaşatmaya çalışacağız. Bu kapsamda yönetimin sorunları çözmeye çalışıyor, bizler de mümkün olduğunca sportif başarıyı sağlamaya özen göstereceğiz. Gençlerle iyi bir birliktelik kurduk ve ağabey-kardeş ilişkisi içerisinde yolumuza devam edeceğiz. Milli maç nedeniyle lige verilen aranın, takımla kaynaşma, bazı sorunları aşma anlamında faydalı oldu. Her maça puan veya puanlar alabilmek için çıkıyoruz. TFF 1. Lig'de güç ve koşmak çok önemli. Bu iki unsur da takımımızdaki gençlerimizde var. Gençliğin gücünü ortaya çıkarıp sıkıntılı sürecin üstesinden gelmeye çalışıyoruz. Çıkışa geçmemiz için alınacak bir galibiyet, bize iyi moral verecek. Bu morali de Boluspor karşısında elde etmek istiyoruz” diye konuştu.

MUHARREM TÜRKOĞLU