Royal Halı Gaziantep Basketbol Yaz Okulu ile Altyapı ‘ daki hamlelerine bir yenisini daha ekliyor. Sezon başında yeni yapılanması ile sezona coşkulu bir giriş yapan Royal Halı Gaziantep Basketbol Altyapısı, okulların kapanması ile birlikte bu kez de Kız ve Erkek çocuklarımız için Yaz kursu ile ilimizde Basketbolun en tabana yayılabilmesi için çalışmalarını sürdürüyor.

DAİ “SORUMLULUĞUMUZ ARTTI”

Royal Halı Gaziantep Genel Menajeri Boray Dai yaptığı açıklamada; “2013 – 2014 sezonu ilimiz Basketbolu ve Takımımız için son derece yoğun ve ilginin en yükseklere çıktığı bir sezon oldu. Hem BEKO Basketbol Liginde sergilediğimiz üst düzey maçlar hem de Avrupa ‘ da Eurochallenge 3.lüğü üzerimizdeki sorumluluğu daha da arttırdı. Gelecek sezonlarda takımımıza kaynak yaratacak gençleri yetiştirmek amacıyla sezon başında ciddi bir tarama ile Altyapı Takımlarımızı yeniden organize ettik. Şimdi de Yaz Basketbol Kursumuz ile bu sporcu havuzumuzu daha da genişletmek amacındayız. Tüm gayretimiz ilimizde Basketbol sevgisini daha tabana yaymak” dedi.

EROĞLU “KONTENJAN SINIRLI TUTULDU”

Yaz kursu ile ilgili bilgi veren Royal Halı Gaziantep Altyapı Koordinatörü Okan Eroğlu’ da “ Yaz kursumuzu hem kız hem de erkek çocuklarımız için planladık. Deneyimli Altyapı Antrenörlemizle çocuklarımıza unutamayacakları bir Yaz Kursu için yoğun şeklide hazırlıklarımız devam ediyor. 2000 – 2005 doğumlu çocuklarımızı kapsayacak kursumuzda kaliteden ödün vermemek adına kontenjanı sınırlı tuttuk. Kursa katılacak kursiyerlerimiz malzemeleri tarafımızdan temin edilecek. Ve kurs bitiminde tüm katılımcılara 2014 – 2015 sezonu için 2’şer adet kombine kart verilecek. Hem eğlenecekleri hem öğrenecekleri Basketbol sevgisiyle yoğrulacakları bir yaz kendilerini bekliyor” şeklinde açıklamada bulundu. Kurs ile ilgili detaylı bilgilere www.gaziantepbasketbol.com.tr adresinden ve 0505 476 5694 – ve 0342 322 4937nolu irtibat numaralarından ulaşılabilecek.