Akhisar Belediyespor'da son maçlardaki suskunluğuna rağmen takımın en büyük gol silahı ve taraftarların sevgilisi olan Theofanis Gekas kadro dışı bırakıldı. Bu uygulamanın yarın oynanacak maçta Gazinatepspor'a avantaj sağlayac ağı belirtildi.

Sezon başındaki müthiş performansıyla krallık yarışında haftalarca zirvede kalmasına rağmen son 11 maçta sadece 1 gol atabilen Theofanis Gekas'ın performansından memnun olmayan teknik direktör Roberto Carlos'un, Trabzonspor karşılaşmasından sonra yıldız golcüye kendisiyle çalışmak istemediğini söylediği ortaya çıktı.

ANTRENMANA KATILMADI

Yeşil-siyahlı ekip milli maç nedeniyle verilen 3 günlük iznin ardından geçen hafta Perşembe günü çalışmalara yeniden başladı. İzmir'de oturan Yunan golcü ise 8 gündür antrenmanlara katılmıyor.

Roberto Carlos'tan kendilerine bu yönde bir rapor gelmediğini belirten Başkan Hüseyin Eryüksel, "Gekas son dönemde yedek kaldı. Zaman zaman antrenman da kaçırıyor. Bu yüzden Kasımpaşa maçında oynamadı. Hocamızın kararı geçici olabilir. Konuyu haftaya değerlendiririz" dedi.