Gaziantepspor teknik direktörü Mutlu Topçu, Konyaspor maçı öncesi galibiyet adına umutlu açıklamalarda bulunarak, “İstim üstündeydik ama daha sonra ki maçlarda verim alacağımızı düşünüyorduk. Artık geçmiş geride kaldı, baktığımız zaman iyi bir başlangıç 7 haftada 10 puan iyidir” dedi.

İzlanda karşısında elde edilen galibiyet sonrası yüzlerinin güldüğünü ifade eden genç teknik adam, kendisinin de ilk defa İzlanda maçıyla milli takımda görev aldığını belirtti. Konyaspor’un oldukça kaliteli bir ekip olduğunu açıklayan Topçu, puan veya puanlarla dönebilecek güce sahibiz dedi.

SEVİNCE BOĞULDUK

Türk milli takımının İzlanda karşısında elde ettiği galibiyet sonrası 2016 Avrupa şampiyonasına katılmasından dolayı sevince boğulduklarını söyleyen Gaziantepspor teknik direktörü Mutlu Topçu, “Elde edilen başarı gurur verici bir olay başta Fatih hocamıza teknik ekibe, futbolculara ve bütün ekibe teşekkür ediyoruz. Millet olarak sıkıntılı bir dönemde bir nebze de olsun yüzümüzü güldürdüler. Bundan sonra ki finallerde başarılar dileriz, yolları açık olsun” dedi.

MAZİYİ HATIRLADIM

İzlanda maçının ardından kendisinin de ilk defa A milli takım formasının İzlanda maçında oynamasının hatırlatılması üzerine “Beni güzel günlere götürdünüz, 5 – 0 galip deldiğimiz bir maçta benim için güzel bir anı olmuştu. Tabi bunlar çok güzel duygular, milli takımda olmak ve oynamak o duyguyu hissetmek çok önemli. Dolayısıyla güzel bir anıydı hatırlattığınız için teşekkür ederim” dedi.

ZOR MAÇ OLACAK

Milli takım arasını en iyi şekilde değerlendirdiklerini açıklayan Topçu, “Bu hafta Konya deplasmanımız var ve çok formda bir ekiple oynayacağız. Onlarda son oynadıkları 4 maçta 10 puan çıkarttılar, biz de bu arayı 7 puanla değerlendirdik. İyi bir takım, iyi bir teknik direktörleri ve ekibi var dolayısıyla zor maç olacak ama biz her zamanki gibi puan veya puanlarla döneceğimizin inancındayız. Çalışmalarımız bu doğrultuda devam ediyor. Konya karşısında oynayacak olan arkadaşlara güveniyoruz puan veya puanlarla dönecek güçteyiz” dedi.

KONYA’YI DÜŞÜNÜYORUZ

Bu sezonun ilk 6 haftalık periyotta zorlu maçlar oynadıklarını aktaran Topçu, “Bu periyotun zorlu geçeceğini tahmin ediyorduk nitekim de öyle oldu ama bizim bu maçlarda göstermiş olduğumuz performansa bakıyorduk. Bizim içeride kaybettiğimiz iki maç var ki 80’inci dakikaya kadar sıkıntı yoktu. İstim üstündeydik ama daha sonra ki maçlarda verim alacağımızı düşünüyorduk. Artık geçmiş geride kaldı, baktığımız zaman iyi bir başlangıç 7 haftada 10 puan iyidir. Kaybettiğimiz maçları kazanma olasılığımız da vardı ama tabi o da bizim için artık. Bundan sonra ki periyota bakacağız, maç maç değerlendirmek lazım şimdi önümüzde Konya maçı var bundan başka da maç düşünmüyoruz. Bu hafta zorlu mücadele vereceğiz ve şu anda sadece Konya maçını düşünüyoruz” dedi.