Gaziantep Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Hakan Kutlu, devre arasında yönetim ile birlikte risk aldıklarını ve takım içerisinde revizyona gittiklerini söyledi.

Karşıyaka’yı kendi evinde mağlup ettikten sonra üst üste üçüncü galibiyetini alan mavi – beyazlı ekipte, hedef Şanlıurfaspor.

Futbolcularını son haftalarda ki performanslarından dolayı tebrik eden Kutlu, geleceğe yönelik projelerle daha da başarılı bir kulüp olacaklarını aktardı.

DEĞİŞİM KOLAY OLMUYOR

Kamil Ocak stadyumunun zeminin bozuk olmasına rağmen sahada dirençli bir oyun sergilediklerinden dolayı Karşıyaka maçında mücadele eden futbolcularını kutlayan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Hakan Kutlu, “İlk yarı sıkıntılı gözüksek te ikinci yarıda kazanma azmimizi geçmiş haftalarda oynadığımız oyunu ortaya koyduk ve 2 – 0’lık net skor elde ettik. Ligin ikinci yarısına kötü başlayan bir takımdık ama bunun sebebini de 15 günlük kısa süreç içerisinde çok sayıda oyuncumuzu gönderip 12 yeni futbolcu takıma kazandırdık. Bu geçiş süreci bizim için sancılı oldu. İyi oynayarak kaybettiğimiz iki maçımız vardı ne yazık ki onları kaybetmemiş olsak şu an neredeyse ilk altı hedefine girmiş olacaktık ama bu değişim kolay olmuyor” dedi.

İDDİAMIZ SONUNA KADAR SÜRECEK

Ligde oynadıkları son üç maçı da kazandıklarını ifade eden Kutlu, “Geçmiş haftalarda ortaya koyduğumuz güzel futbolu Karşıyaka karşısında da sergiledik ve kazandık şimdi önümüzde çok zorlu bir Şanlıurfaspor maçı var ben bu çıkışımızın devam edeceğini düşünüyorum. Oyuncularımız moral ve motivasyon olarak üst düzeydeler, oyun anlamında da sahaya güzel görüntüler yansıtıyoruz. İnşallah hedefimize ulaşırız. Biz geldiğimizde bu takım sonuncuydu ama bizimle beraber ilk altı içerisine girebileceğimizi zorlayacağımız söylemiştik. Bu iddiamızı ligin sonuna kadar sürdüreceğiz” dedi.

GELECEĞE ADIM ATILDI

Kulüp içerisinde geleceğe yönelik atılan adımların olduğunu aktaran Kutlu, “Ben 4 maç kaybeden bir takımın hocasıydım ama yönetim hazır ki mukaveleyi önümüzde ki sezonun sonuna kadar uzattı. Bu kulüp için geleceğe atılan bir adımdı ama ne yazık ki kamuoyunun gözünden bu tip gelişmeler kaçıyor. Yönetim kurulu ve başkanımızla beraber ligin ikinci yarısına girerken büyük bir risk aldık. Genç ve önümüzde ki seneler bu takıma faydalı olabilecek oyuncular kattık. İkinci yarıya kötü başlamamıza rağmen başkanımız ve yönetim bana olan güvenin gösterdi. Birlikteliğimiz son derece iyi onların bize güvenmesi ilerleyen süreçte faydasını gösterecektir” dedi.

MUHARREM TÜRKOĞLU