Sanayi Odası Yönetimi, İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Ali Gezer’i makamında ziyaret etti. Gezer, "Gaziantep’e çalışmak için, güzelliklerine güzellik katmak için geldik. Üretim, sanayi ve ticaret, huzur ve güven ortamı ister. Bizim de amacımız o. Gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız. Tüm teşkilatımızla her zaman yanınızdayız. Sizlere her zaman kapımız açık" dedi. Abdulkadir Konukoğlu ise, Konukoğlu, "Kararları ortak akılla birlikte alıyoruz. Elbirliği ile hareket ediyoruz. Böyle hareket etmemizden dolayı hem şehir kazanıyor hem de bürokrasi kazanıyor. Herkes sorumlulukları birlikte üstlendiği için daha başarılı oluyoruz" mesajını verdi.

TAM KADRO GİTTİLER

GSO Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyeleri ile birlikte, Gaziantep Emniyet Müdürü Ali Gezer’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Emniyet Müdürü Ali Gezer, meslekte 29 yıldır çalıştığını, son 4 yıldır Düzce Emniyet Müdürlüğü görevinde bulunduğunu ve bu yıl Ocak ayından itibaren Gaziantep’e atandığını söyledi

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

Hayırlı olsun temennisinde bulunan GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu ise birlik beraberlik içinde hareket etmenin önemine vurgu yaptı. Türkiye’nin en önemli sanayi şehirlerinden birisi olan Gaziantep’te huzur ve güvenin devamının emniyet teşkilatının çalışmalarıyla sağlandığını belirten Adil Konukoğlu, Emniyet Müdürü Ali Gezer’e yeni görevinde başarılar diledi. Konukoğlu, ‘’Huzur ve güvenin olduğu yerde üretim ve istihdam artar. Kentimizin ve ülkemizin asayişini sağlayan, bunun için gece gündüz demeden çalışan emniyet güçlerimize teşekkür ediyoruz. Her zaman yanlarındayız’’ dedi.

HABER MERKEZİ