Cumartesi günü kendi evinde lider Giresunspor’u ağırlayacak olan kırmızı – siyah ve beyazlı ekip, seri galibiyetler alarak hedefine yaklaşmak istiyor.

Gazişehir Gaziantep’in yeni teknik direktörü Erkan Sözeri, ilk amaçlarının kulübü düzlüğe çıkarmak olacağını ondan önce ise önlerini görmeleri gerektiğimi söyledi.

BİLEREK GELDİM

Kırmızı – siyah ve beyazlı takımın deneyimli teknik direktörü, Giresunspor maçının Gazişehir Gaziantep’in başında ilk maçı olduğuna vurgu yaparak, “Açıkçası buraya gelirken sayın başkanla yaptığımız görüşmede camianın büyüklüğüne ve takım kadrosunun kalitesini bilerek geldik. Daha başka sorunları yok mu? Var. Kısa süre içinde elimizden geldiğince takımı tanımaya çalıştık ve müsabakaya hazırlamaya çalıştık. Bu kadro tam hazır olduğunda rakiplerin işi gerçekten çok zor olacak. Biz bu haftadan itibaren rakiplerimizi zorlamak ve galibiyetler elde etmek istiyoruz” dedi.

BİZİ YALNIZ BIRAKMASINLAR

Gazişehir Gaziantep’in hedefi olan bir takım olduğunu ama en büyük eksikliklerin başında taraftarlarının eksikliklerini hissettiklerini aktaran Sözeri, “Artık bundan sonra ki haftalarda her maçımızın başından sonuna kadar üstün oynamak zorundayız. Futbolcularımızın kazanma zamanının geldiğini düşünüyorum. Bu hafta ilk maçıma çıkacağım ama galibiyetle başlamak istiyorum. takımı tam olarak tanıma açısından milli maç arası bizim imdadımıza yetişti. Takımla birlikte daha iyi çalışma fırsatı bulduk. Elimizden geldiği kadar Gazişehir Gaziantep’i bu zor durumdan taraftarın desteğiyle ile düzlüğe çıkarmaya çalışacağız” dedi.

ÖNÜMÜZÜ GÖRMELİYİZ

Tecrübeli teknik adam, “Gazişehir Gaziantep cephesinden bakacak olursak dediğim gibi bu ara bize iyi geldi. Sakat oyuncularımızın iyileşmesiyle beraber elimizdeki mevcut kadroya genç oyuncuları monte edebildiğimiz sürece daha iyi bir duruma geleceğiz. Saha dışı sorunlar bizi etkilemezse , bizim dışımızdaki hadiseler çok bizim canımızı acıtmazsa elimizden geldiğince ilk amacımız kulübü düzlüğe çıkarmak olacak. Ama önce önümüzü görmemiz gerekir” açıklamalarında bulundu.

MUHARREM TÜRKOĞLU

/////////////////////