Şehit polis için Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde tören

Meslektaşının 'Doldur-boşalt' yaptığı tabancasından çıkan kurşunla şehit olan 11 aylık polis memuru Muhammet Emin Çelik için Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenlendi.

Olay, dün saat 20.00 sıralarında Ataşehir Motorize Polis Timleri Amirliği'nde meydana geldi. Polis memuru 21 yaşındaki Muhammet Emin Çelik soyunma odasında giysilerini değiştirirken iddiaya göre, 'Doldur-boşalt' yapan meslektaşının tabancası kazara ateş aldı. Tabancadan çıkan kurşun Çelik'in boynuna isabet etti. Ambulans ile özel bir hastaneye götürülen Çelik, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

TÖREN DÜZENLENDİ

Memleketi Gaziantep'den 11 ay önce gelerek Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Motorize Ekipler Amirliği kadrosunda göreve başladığı öğrenilen şehit Muhammet Emin Çelik için bugün cenaze töreni düzenlendi.

Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesindeki törene Ataşehir İlçe Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, 1. Ordu Hareket Kurmay Yarbaşkanı Tuğgeneral Eyyüp Turuncuoğlu, İlçe Emniyet Müdürleri, şehidin ailesi, akrabaları ve arkadaşları katıldı.

HELALLİK ALINDI

Törende şehit polis memuru için dualar edildi, helallik alındı. Muhammet Emin Çelik'in annesi Nurgül ve babası Mustafa Çelik tören sırasında gözyaşlarına boğuldu. Oğlunun naaşının cenaze aracına götürüldüğü sırada da anne Nurgül Çelik baygınlık geçirerek yere yığıldı.

GAZİANTEP'TE TOPRAĞA VERİLECEK

Törenin ardından şehidin cenazesi memleketi Gaziantep'e gönderilmek üzere Sabiha Gökçen Havaalanı'na götürüldü. Çelik'in cenazesi, yarın Gaziantep merkezde bulunan Bahattin Nakıboğlu Camii'nde öğle namazına müteakip kılınacak olan cenaze namazının ardından, Şehit Kamil Asri Mezarlığı'nda defnedilecek.