Gazintep’te yaşanan trafik kazasında 15 kişi yaralandı, anne ile kızı olduğu öğrenilen 2 kişi ise hayatını kaybetti.Edinilen bilgiye göre kaza, önceki gün Gaziantep-Nurdağı karayolunda Hurşit Dağı mevkinde meydana geldi. Gaziantep’ten Nurdağı istikametine gitmekte olan Abdulkadir Güneş idaresindeki 80 AR 563 plakalı minibüs ile karşı yönden gelen Hülya Altunlu idaresindeki 31 AP 63 plakalı otomobil hatalı sollama sonucu kafa kafaya çarpıştı. Kazada her iki araçta bulunan 17 kişi olay yerine çağrılan ambulanslarla Gaziantep’teki çeşitli hastanelere kaldırıldı.
Yaşanan feci kazada minibüste bulunan 15 kişinin hayati tehlikesi bulunmazken, Şehitkamil Devlet Hastanesi acil servisinde tedavi altına alınan otomobil sürücüsü Hülya Altunlu (51) ve yanında bulunan kızı Ece Altunlu (18) yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.Olay sonrası feci kazada hayatını kaybeden anne kızın cesedi otopsi yapılmak üzere Gaziantep Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Burada yapılan işlemlerin ardın ailesine teslim edilecek olan anne kızın cenazesi, yarın Gaziantep’te defnedilecek.
Jandarma ekiplerinin 2 kişinin ölümü, 15 kişinin yaralanması ile sonuçlanan trafik kazasıyla ilgili başlattığı soruşturma devam ediyor.