Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı İbrahim Apa, Gaziantep’te bazı kamu binalarının yetersiz kaldığını söyledi. Apa “Tapu ve Kadastro binası ve Nüfus Müdürlüğü büyüyen Gaziantep’in ihtiyacına cevap veremiyor. Gaziantep’in en önemli sorunlarından birisi de eğitim ancak Milli Eğitim Müdürlüğü’nün kendisine ait bir binası yok. Bu ihtiyaçlarında giderilmesi noktasında gerekli adımların atılacağına inanıyoruz” dedi.

EDAŞ'TAN İLGİ GÖREMİYORUZ

EDAŞ kaynaklı problemlerinin halen çözüm beklediğini dile getiren Apa enerji altyapısını kendi cebinden karşılayan inşaat firmalarının, aynı ilgiyi EDAŞ’tan göremediğine dikkat çekti.

SURİYE'NİN İMARINDA

SÖZÜ SAHİBİ OLMAK İSTİYORUZ

İbrahim Apa, Gaziantep ve bölgesindeki illerin Suriye’deki iç savaştan gelen insanları adeta bağrına basarak, işini ve aşını paylaştığına dikkat çekerek, “Bizim insanımız bunların hiçbirini karşılık bekleyerek yapmadı. Ancak, yarın öbür gün, koşullar oluştuğunda veya sözü edilen güvenli bölgeler oluştuğunda, Suriye’nin yeniden yapılanmasında, Gaziantep ve bölgesindeki inşaat firmalarının aktif dol üstlenmesini istiyoruz. Suriye’nin imarında bizler söz sahibi olmak istiyoruz. Türk hükümetinin bu konuda önümüzü açmasını istiyoruz” diye konuştu. HABER MERKEZİ