Gaziantepspor'un Honduraslı golcüsü Carlo Costly ile 27 yaşındaki savunma oyuncusu Luis Francisco Grando Chico sağlık kontrolünden geçti. Carlo Costly, "Çok konuşmaya gerek yok, benden beklenenlerin farkındayım ve buraya tabii ki başarılı olmak için geldim" dedi. Chico ise, sahada konuşacaklarını söyledi.

Kırmızı siyahlıların yeni transferleri Carlo Costly ve Luis Francisco Grando Chico sabah saatlerinde Gaziantep Medical Park Hastanesi’nde yapılan kontrolden sonra takımla birlikte çalışmaya başladılar.

A'DAN Z'YE KONTROL

Öncelikle kan tetkikleri, Efor ve EKG testinden geçirilen Carlo Costly ve Luis Francisco Grando Chico daha sonra, Dahiliye, Kardiyoloji, Göz, Kulak Burun Boğaz, Göğüs Hastalıkları ve Genel Cerrahi bölümlerinde muayene olarak sağlık kontrolünü tamamladı.

BEKLENTİLERİNİN FARKINDA

Gaziantepspor’un yeni transferi Carlo Costly, beklentilerin farkında olduğunu belirterek, “Çok konuşmaya gerek yok, benden beklenenlerin farkındayım ve buraya tabii ki başarılı olmak için geldim. Çok ateşli taraftarlarımızın olduğunu duydum ve atacağım gollerle onları mutlu etmeye çalışacağım” dedi.

COSTLY FİZİĞİ İLE DİKKAT ÇEKİYOR

Yeni sezona forvet hattını güçlendirerek girmenin hesaplarını yapan kırmızı-siyahlılar Honduraslı 1,90 boyundaki golcü oyuncu Carlo Costly ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2 yıllık sözleşme imzalamıştı. Futbol hayatına 14 yaşında Meksika’nın Atletico Celaya takımında başlayan Carlo sonrasında Morcas Morelia, Atlas ve Pumas Unam takımlarında forma giydi.

ÇILGIN GOL SEVİNCİ

Oynadığı futbolla futbol otoriterlerinin ilgisini çeken Carlo Costly Playmouth Argyle, Birmingham Citl, Vaslui, Houston Dynamo, Veria, Gauzho Zhicheng, ve son olarakta Espana takımları formasını terletti. Carlo Costly önümüzdeki sezon Gaziantepspor forması altında top koşturacak. Carlo Costly attığı goller sonrası çılgın gol sevinçleriyle biliniyor..

CHİCO MUTLU

Gaziantepspor'un savunma oyuncusu Luis Francisco Grando Chico ise takımda bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Chico için transferde büyük rol oynayan Fenerbahçe'nin Brezilyalı efsanevi ismi Alex De Souza'ya da ayrıca teşekkür edildi. Bu yıl Coritiba ile 10 maçta forma giyen Chico, karşılaşmaların tamamında ilk 11'de sahaya çıkarken, 1 de gol kaydetti. A. SERDAR ÖZEKŞİ