Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, bugün saat 16:00’da oynanacak olan Gaziantepspor-Eskişehirspor maçı öncesi taraftara sağduyu çağrısı yaptı.

Gaziantepspor’un bu gün oynayacağı maçın, Gaziantep şehri için önemli olduğunun altını çizen Vali Yerlikaya, bu anlamda taraftara ve Gaziantep’in bütün sivil toplum kuruluşlarına önemli görevler düştüğünü belirterek, taraftarların Gaziantep’in kültür birikimine, estetik ve spor anlayışına göre Gaziantepspor’u desteklemelerini ve de misafir takımları da bu centilmenlik içinde karşılayıp, uğurlamalarını beklediğini içeren bir açıklama yaptı.

Valilikten yapılan açıklama:

“Gazi şehrimizi futbolda 1990 yılından beri Süper Lig’de başarıyla temsil eden Gaziantepsporumuz 07 Mayıs 2016 Cumartesi günü saat 16.00’da sahasında Eskişehirspor’u konuk edecek. Bu karşılaşma şehrimiz ve Gaziantepsporumuzun geleceği açısından büyük bir önem taşıyor. Her iki takım için de kritik önem taşıyan bu karşılaşmada takımımızın bütün Gaziantepli hemşehrilerimizin güçlü desteğine ihtiyacı var.
Değerli hemşehrilerim, Gaziantepsporumuzu bu kritik karşılaşmada yalnız bırakmayacağınıza, Kamil Ocak Stadyumu tribünlerini tıklım tıklım doldurarak futbolcularımızı yürekten destekleyeceğinize inancım tamdır. Örnek misafirperverliğiyle tanınmış ilimiz, güzide Eskişehirspor takımını ve taraftarlarını da en iyi şekilde ağırlayacaktır.
Bütün sivil toplum kuruluşlarımızı, hemşehrilerimizi ve tüm futbolseverlerimizi Gaziantepsporumuza destek olmaya davet ediyorum.”