Bir basın açıklaması yapan taraftarlar şunları söyledi:HERŞEYE RAĞMEN GAZİANTEPSPOR DİYEN GAZİANTEPSPORLULARIN BASIN AÇIKLAMASI Bizler Gaziantepspor ailesinin birer ferdi olarak yarım asırlık çınarımız olan ve tarihe tanıklık eden Gaziantepspor’umuzun şehrimizde protokolümüz ve halkımız tarafından sahipsiz bırakıldığını ama Gaziantepspor’umuzun sahipsiz olmadığını anlatmak ve göstermek maksadıyla burada toplanmış bulunmaktayız.
27 yıl boyunca süper ligde mücadele ederek bu şehrin göğsünü kabartan, sevinçlerimize ve hüzünlerimize vesile olan Gaziantepspor’umuzun bu şekilde bir köşeye atılıp, kendi kaderine terk edilmesini hazmetmekte zorlanmaktayız . Kamil Ocak stadyumunun yıkılması ile başlayan son olarak tesisimizin satılığa çıkartılmaya çalışılması ile devam eden sistematik bir imha politikası, Gaziantepspor ile doğmuş, büyümüş, her Vefakar Gaziantepspor taraftarını ve Gaziantepspor’umuzun şanlı mazisine saygı duyan tribünleri incitmekte ve yaralamaktadır.Bizler yıllardır okulumuzda derslerimizden, İş yerimizde işimizden, Ailemiz ile geçireceğimiz zamandan feragat ederek en kötü günde dahi Gaziantepspor’umuzu destekledik. Gaziantep’imizin tarihten gelen mücadele ruhundan feyz alarak takımımızın yanında durduk ve Gaziantepspor armasının savunucusu olduk. Her ne kadar sayımız az gibi görünse de o mücadele ruhundan kaynaklanan azim ve kararlılıkla karınca misali yolumuzdan dönmeyeceğiz.
Gaziantepspor’umuz yıllardan beri kötü yönetimlerin esiri olarak kalmış olup, bugün takımımızın bu duruma düşmesine bu kötü yönetimler sebep olmuştur. Bu yönetimlerin yanlış politikalarının cefasını çekmek yine bizlere yani Vefakar Gaziantepsporlulara düşmüştür. Bu kötü yönetimlerin basiretsizliğinden dolayı protokol tarafından da takımımıza sahip çıkılmamıştır.Sonuç olarak Gaziantep şehrinin en büyük markası ve çınarı olan Gaziantepspor’umuzun yıkılmasına müsade etmeyeceğimizi, amatöre düşse dahi sahip çıkacağımızı, Gaziantepspor’umuzun bu duruma düşmesine neden olan tüm kişiler ve kurumlar hakkında suç duyurusunda bulunacağımızı tüm Gazianteplilerin ve Gaziantepsporluların huzurunda beyan ediyoruz. Bu büyük vebal ile ah hayatınızın her alanında karşınızda duracaktır. Son dönem de söylenen Gaziantepspor ismi ve arması için mücadele eden, Ankara da göz yaşı döken ve her türlü zorluğa göğüs geren Büyük Gaziantepspor taraftarlarının fikri ve onayı alınmadan bu takımın isminin başka yerlerde zikredilmesi bunca yıl mücadele veren taraftarlara saygısızlık olarak kabul ediyoruz.Bizler Gaziantepspor taraftarları olarak tribünde takımımızı nasıl destekledik ve temsil ettiysek aynı şekilde her alanda temsil etmeye TALİBİZ! Valilik tarafından Gaziantepspor’umuz ile ilgili hukuki işlemlerin bir an önce başlatılmasını, mevcut yönetim dahil geçmişe dönük gelir gider kalemlerindeki soru işaretlerinin giderilmesi için Valiliğin olaya el atmasını istiyoruz Bu konuda Takımımızın önünü açmak ve yeni oluşumlara kolaylık sağlanması için mevcut yönetimin de gerekli fedakarlığı yaparak istifa edeceğinden şüphemiz yoktur.
Kamuoyuna Saygıyla duyurulur…VEFAKAR GAZİANTEPSPORLULAR DERNEĞİ
GENÇLİK 27
ULTRAS HOŞGÖR