Gaziantepspor’un yeni bir oluşum içine girdiğini hatırlatan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor kulüp başkanı Ünsal Göksen, "Gaziantepspor’un en azından yol haritası çizilerek düzlüğe çıkması hem beni hem de Gaziantepli olarak hepimizin en büyük sevinci olur dedi.

Bir kulübü yönetmein hiçte kolay olmadığını belirten Göksen, "Eğer bir kulübü bütün yöneticileri aynı anda çalıştırmazsanız veya kurumsallaştırmazsanız bu sene değilse gelecek sene, gelecek sene değilse de bir sonra ki sene mutlaka sıkıntılar yaşarsınız. Biz bu kulübe geldiğimizde çok sıkıntılar yaşadık, çok çaba sar ettik. Ama bu kulübün şimdi her şeyini sisteme oturttuk. Herkes bizde görevini biliyor. Avukatından manejlerine, yöneticisinden personellerine kadar hepsi üzerine düşeni fazlasıyla yapıyor" dedi.

KÜME DÜŞERSE ŞEHİR DÜŞER

Gaziantepspor bu şehrin en önemli takımı ve bu şehirde her zaman olması gereken bir takım. Gaziantepspor’un küme düşmesi şehrin düşmesi demektir. Bunların Malatyaspor, Diyarbakırspor, Ankaragücü, Sakaryaspor ve Kocaelispor takımlarının geldikleri durumlar ortada. Süper ligin köklü kulüpleri ama toparlayamıyorlar. Küme düşerse geri çıkmak kolay değil. Gaziantepspor ortak akılla bir araya gelinerek 2 tarafında hem yeni oluşum hem de eski yönetimin belli bir noktada Gaziantepspor’un en azından yol haritası çizilerek düzlüğe çıkması hem beni hem de Gaziantepli olarak hepimizin en büyük sevinci olur dedi.