Süper lig markası olan bir takımın şuan da esamesinin okunmadığını kaydeden Derelioğlu, mevcut futbolcularla gelecek sezonda mücadele etmek zorunda olduklarını belirtti.

Gaziantepspor’un terk edilmiş bir durumda olduğun söyleyen Derelioğlu, kulübün kapısına kilit vurularak kapanmasının istendiğini dile getirdi.

BAHANE ÜRETMİYORUZ

Spor Toto 1. Ligin 21’inci haftasında kendi sahalarında karşılaştıkları Adana Demirspor karşısında oynanan futboldan memnun olduğunu söyleyen Gaziantepspor teknik direktörü Oktay Derelioğlu, “Maalesef iyi oyunumuzu skora yansıtamadık ama yediğimiz üç golde bizim ikramımız oldu. Adana Demirspor takımı pozisyon hazırlayıp gol attığını düşünmüyorum. Haftalardır basit goller yiyoruz ama her hafta üzerine koyarak gidiyoruz. Çalışmamızı, mücadelemizi sürdürüyoruz ve bahane üretmiyoruz. Bu oyunculara Gaziantepspor kulübü olarak mecburuz ve statü gereği bu oyuncularla mücadele etmek zorundayız çünkü transfer yasağımızın olması, kulüpte tecrübeli oyuncuların olmaması sıkıntı yaratıyor. Düşündüren bir konu ise bu sezonun sonunda Gaziantepspor bu futbolcuların da çoğunun bulamayacak. Bu nedenle şehrin dinamikleri ve ileri gelenleri tarafından terk edilmiş Gaziantepspor buna rağmen mücadelesini en yüksek ve en iyi seviyede gösteriyor” dedi.

OYUNCULARIMDAN MEMNUNUM

Gaziantepspor’da görev yaptığı sürece aşama kaydedileceğini aktaran Derelioğlu, “Her geçen hafta üzerine koyarak daha iyi olacağına inanıyorum ve ben bunu kendi adıma gözlemliyorum. Bahane üretmiyorum ve üretecekte bir pozisyonumuz yok. Takımın anlayışından mücadelesinden, yapma isteğinden ve başarma isteğinden son derece memnunum” dedi.

BİR TANE GAZİANTEPSPOR VAR

Gaziantepspor’da şu anda her şeyin karanlık olduğunu değerlendiren Derelioğlu, “Geçen sene süper lig markası olan bir takımın şuanda esamesi okunmuyor. Ben bunları bilerek Gaziantepspor’a geldim, hiç bir şeyden kaçmadım, ben korkan bir adam değilim. Burada mücadele etmeye geldim, Gaziantep’in gidişatı karanlık. Şuanda başkanımız Huzeyfe Durmaz bir tek elinden geleni o yapmaya çalışıyor ama onun da yapacak gücü belli, herkesin yapacak gücü vardır, zor şartlardayız. Bu nedenle konuşmanın hiçbir anlamı yok, beni üzen konu Gaziantepspor gibi marka değeri çok yüksek olan bir takımın şehrin ileri gelenleri Türkiye’yi bile sarsacak bu şehirde yaşayan iş adamları bulunuyor. Burası büyük bir şehir, Gazi şehir burası ama maalesef terk edilmiş ve bitirilmek veya kilit vurulmak üzere bir görüntü var. Şuanda hiçbir oyuncumuza sen kötü oynuyorsun veya kötü mücadele ediyorsun demeye hakkımız bile yoktur. Bu oyunculara kızma hakkımız yok, bu oyunculara el bebek gül bebek bakmalıyız. Şu anda para bile bulunsa önümüzde ki 2018 – 2019 sezonunun büyük bir bölümünde bu oyuncularla mücadele edeceksin. Gaziantepspor’un bu durumda olmasına yazıklar olsun, çünkü bir tane Gaziantepspor var iki tane yok. 50 yıllık tarihi olan ve formasını onurla giydiğim bir kulüpten bahsediyorum. Şerefle giydiğim ve çok mutlu olduğum bir takımın durumu maalesef kapkaranlık bir durumda