Giresunspor Asbaşkan Mehmet Kazancıoğlu: "Hiçbir maçın oynanmadan kazanılmadığını çok iyi biliyoruz. Kesinlikle rakibi hafife almıyoruz" dedi.

DİKKATLİ OLACAĞIZ

Yarın akşam kendi evlerinde oynayacakları Gaziantepspor müsabakasının şakasının olmadığını söyleyen Kazancıoğlu; “Samsunspor yenilgisi, camiamızda büyük bir moral bozukluğuna neden oldu. Ancak lig devam ediyor ve önümüze bakmak zorundayız. Yarın akşam evimizde Gaziantepspor ile karşılaşacağız. Rakibin son sırada yer alması, gençlerle mücadele ediyor olması o maçın kolay geçeceği anlamını taşımıyor. Örneğini geçen hafta Denizlispor müsabakasında gördük. 10 kişi kalmalarına rağmen sahadan puanla ayrılmayı başardılar. Kesinlikle çok dikkatli olacağız” dedi.

ŞAKASI YOK

İç sahada en son oynadıkları Çaykur Rizespor müsabakasının ne kadar önemliyse Gaziantepspor mücadelesinin de o kadar önemli olduğuna vurgu yapan Asbaşkan Kazancıoğlu; “Bu maçın kesinlikle şakası yok. Maçın ilk anından son düdüğüne kadar aslanlar gibi sahada en iyi şekilde mücadele etmek zorundayız. Tabi farklı galip gelebilirsek de bu bizim adımıza çok güzel olacak. Ancak dediğim gibi hiçbir maçın oynanmadan kazanılmadığını çok iyi biliyoruz. Kesinlikle rakibi hafife almıyoruz” ifadelerini kullandı.

A.SERDAR ÖZEKŞİ