Yeni sezona iddialı bir takımla girmek için çalışmalarını sürdüren Gaziantepspor'da bugün kritik bir zirvenin gerçekleşeceği öğrenildi. Gaziantepspor Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Kızıl'ın, Portekiz'in en büyük takımlarından olan Benfica kulübünün başkanı Luis Filipe'yle bir araya geleceği ve tam üç futbolcunun transferi için görüşecekleri öğrenildi. İkilinin bugün Lisbon'da bir toplantı yapması ve Marçal'la birlikte ismi sır gibi saklanan iki futbolcuyu daha Gaziantepspor'un bugün resmen isteyeceği bildirildi.

TOPLANTININ SONUCU MERAK EDİLİYOR

Kulübe yakın çevrelerden elde edilen bilgilere göre Mustafa Kızıl'ın iyi ilişkileri olduğu Benfica Başkanı Luis Filipe'yle Lisbon'da gerçekleştireceği toplantının da sonucu merak ediliyor. Gaziantepspor'da geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giyen Fernando Marçal'la birlikte aynı takımdan iki futbolcu daha isteyeceği öğrenilen Mustafa Kızıl'ın bu transferde Marçal örneğini öne süreceği bildirildi. Marçal'ın Gaziantepspor'daki yüksek performansıyla yeniden vitrin yapması Gaziantepspor'un oyuncuları kiralama konusunda bir adım daha öne çıkarıyor.

İSİMLER SIR GİBİ SAKLANIYOR

Gaziantepspor'un Benfica'dan Fernando Marçal'ın yanı sıra hangi futbolcuları isteyeceği ise sır gibi saklanıyor. Transferde önceliği yabancı futbolculara veren kırmızı-siyahlılar Marçal'la birlikte Benfica'dan tam üç futbolcuyu kadroya katarak, kadrosunu güçlendirmeye devam etmek istiyor.