Soma'da yaşanan maden faciası için 3 günlük milli yas ilan edilirken, Gaziantepspor resmi internet sitesinin giriş sayfası tamamen siyah zeminle kaplayıp, başsağlığı mesajı yayımladı.

- Soma'da yaşanan maden faciası için 3 günlük milli yas ilan edilirken, Gaziantepspor resmi internet sitesinin giriş sayfası tamamen siyah zeminle kaplayıp, başsağlığı mesajı yayımladı.

Kırmızı-siyahlı kulübün resmi internet sitesinde siyah zemin üzerinde ‘Milletimizin başı sağ olsun’ mesajı yer alırken, şu açıklama yapıldı: “Türkiye’nin ve milletimizin başı sağ olsun. Soma’daki maden ocağında meydana gelen patlama sonrası çok sayıda madenci kardeşimizin şehit olduğunu ve yine çok sayıda işçi kardeşimizin de maden ocağında mahsur kaldığını büyük üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Hepimizi derinden etkileyen, yüreklerimizi dağlayan bu elim kazada şehit olan kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz. Yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar dilerken, maden ocağında mahsur kalan işçilerimizin sağ salim kurtulmaları için dua ediyoruz.”