Türkiye Spor Toto Süper Ligi’nde oynadığı 9 karşılaşmadan da sahadan galibiyetle ayrılamayan tek takım olan Sivasspor’da teknik direktör Sergen Yalçın görevinden istifa etti. Yalçın’dan boşalan koltuğa ise Gaziantepspor’un geçen sezonki teknik direktörü Okan Buruk oturdu.

ÖNCE SERGEN, ŞİMDİ BURUK

Sergen Yalçın daha önce Gaziantepspor’da teknik direktör olarak sahaya çıktığı 15 maçta tam 27 puan toplayarak başarılı bir performans göstermişti. Ancak Sergen Yalçın yaşadığı olumsuz olaylardan dolayı istifa edip ardından da Sivasspor’un başına geçti.

Gaziantepspor ise Sergen Yalçın’dan boşalan teknik direktörlük görevine Okan Buruk’u getirmişti. Okan Buruk’da başarılı bir sezon geçirmesine rağmen, yönetimle yaptığı görüşmenin ardından geleceğe yönelik planların uyuşmadığı açıklanılarak sözleşmesi karşılıklı olarak fesh edilmişti. Okan Buruk’da Gaziantepspor’dan ayrıldıktan sonra tıp kı Sergen Yalçın gibi Sivasspor’un başına geçen bir başka isim oldu.

SERGEN KAÇIYOR, OKAN KOVALIYOR

Ayrıca Sergen Yalçın ve Okan Buruk’ta futbolculuk kariyerlerinde de ilginç transfer hikayeleri yaşadı. Okan Buruk’un Galatasaray’dan İnter’e transferi sonrasında sarı-kırmızılı takım Okan’ın yerine Sergen Yalçın’ı kadrosuna dahil etmişti. Sergen Yalçın Galatasaray’da aradığını bulamayarak tekrar Beşiktaş’a döndü. Ardından da İtalya’nın İnter takımında forma giyen Okan Buruk siyah-beyazlı takıma imza atarak. Sergen’le Beşiktaş forması altında beraber oynadılar.