Transfer sezonunun açılmasıyla birlikte hareketlilik içine giren Gaziantepspor'da görüşmeler devam ediyor. Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Kızıl, Fransa'da düzenlenen EURO 2016 Avrupa Şampiyonasını takip etmek için Paris'te bulunuyor. Yurt içinde de arayışlarını devam ettiren Gaziantepspor'da son olarak Bekir Yılmaz hamlesi gündeme gelmişti. Bursaspor'la 2 yıl daha sözleşmesi bulunan başarılı futbolcunun Gaziantep'e gelmeye sıcak baktığı bildirilirken, Bursaspor'un da Gaziantepspor'la olaylı bir şekilde yollarını ayıran ama sözleşmesi kırmızı siyahlı takımda bulunan Erdem Şen'e talip olduğu bildirildi.

İki takımda sözleşmeleri devam eden bu futbolcular hakkında bu hafta sonuna kadar bir araya gelecekleri ve Bekir - Erdem takasını görüşecekleri bildirildi. Gaziantepspor, yeşil-beyazlıların bonservis konusunda zorluk çıkarmaması durumunda Bekir'le masaya oturararak imzaları atması bekleniyor.

Bekir Yılmaz kimdir?

6 Mart 1988 yılında İzmir’de dünyaya gelen Bekir Yılmaz, futbola Bucaspor’da başladı. Daha sonra Manisaspor’da forma giyen başarılı orta saha oyuncusu buradan ise Süper Lig takımlarından Bursaspor ile anlaştı. 2014 yılının devre arasında Bursaspor’a dahil olan 28 yaşındaki futbolcu, Yeşil-Beyazlı forma altında 82 resmi karşılaşmaya çıkarken 5 gol ve 5 asistlik performans göstermeyi başardı. Kariyerinde toplam 209 maça çıkan Bekir, bu karşılaşmalarda ise 13 gol ve 18 asist yaptı.