Geçen hafta Gazetemizin gündeme taşıdığı ‘Bünyamin Süral ile yollar ayrılıyor mu? ‘ haberinin ardından gelişmeler bu doğrultuda gerçekleşti.

KARŞILIKLI GÖRÜŞÜLDÜ

Kulüpte sıkıntıların had safhaya ulaştığı gerekçesiyle artık tahammül gücünün kalmadığı öğrenilen tecrübeli teknik adamın yönetim ile karşılıklı konuşarak ayrılmak istediğini söyledi. Bu kararın ardından Süral ile yeniden görüşme talebi yapan yönetimin dün teknik direktör Bünyamin Süral ile son bir kez bir araya geldi ve karşılıklı görüşerek ayrılma kararı aldı.

UZUN ZAMANDIR SORUN YAŞIYORDU

Teknik direktör Bünyamin Süral, maddi sıkıntılar nedeniyle sezon başı kampı yapılamayan kulüpte transfer yasağının da olması nedeniyle sadece alt yapıdan gelen futbolcular ile geçen sezon ki kadroda yer alan Şenol Can ve Muhammed İldiz ile takım yapmak zorunda kaldı.

Sezonun ilk haftalarında kongre süreçleriyle birlikte kulüpte yemek çıkmaması ve su dahi olmaması nedeniyle huzursuz olan Süral, her şeye rağmen takımı çalıştırmaya devam ediyordu.

İPLER KOPTU

Ligde oynanan son Ankaragücü maçının ardından bazı yöneticilerle ters düşen teknik direktör Bünyamin Süral, Pazar günü akşam kulüp içerisinde bilinen sorunları tek tek sıraladı ve bunların ya bir an önce çözülmesi gerektiğini yada bırakacağını söyledi. Bunun üzerine ise yönetim dün tekrar görüşme yapılacağını bildirdi. Son olarak bir araya gelen kırmızı – siyahlı yönetim ile teknik direktör Bünyamin Süral arasında anlaşma sağlanamayınca ipler tamamen kopmuş oldu.

MUHARREM TÜRKOĞLU