Bunun yanısıra yüzlerce kişinin üyeliklerinin silindiği, hatta son yönetim kurulundan büyük bir çoğunluğunun da üyelikten atıldığı belirtiliyor.

Kulüp yönetimi geçtiğimiz günlerde aidatların yatırılması çağrısı yaptığı ve ödeme yapmayanların üyeliklerinin silineceği belirtilmişti. Gaziantepspor'da kulüp başkanlığı yapmış olan İbrahim Kızıl, Mustafa Kızıl, Mutlu Özpineci, Huzeyfe Durmaz ve Halil Havar'ın üyelikleri silindi. Mehmet Kızıl'ın da üyelikten atıldığı iddia edildi. Kulüp tarafından yapılan açıklamada aidatlarını yatırmadıkları gerekçesiyle üyeliklerinin askıya alındığı ifade edildi.

RESMİ AÇIKLAMA:

Gaziantepspor kulübü tarafından yapılan açıklamada, "Yönetim kurulumuzun yaptığı çağrı ve Kamuoyu açıklamasına rağmen aidatları yatırmadıkları tespit edilen eski Başkanlarımızdan İbrahim Kızıl, Mustafa Kızıl, Mutlu Özpineci ve Huzeyfe Durmaz'ın üyelikleri askıya alınmıştır. Eski Başkanlarımız 1 Temmuz 2018 Pazar günü ve çoğunluk sağlanamaması halinde 8 Temmuz 2018 Pazar günü saat 14:00'te yapılacak olan kongrede oy kullanamayacaktır. Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur.