Spor Toto Süper Lig’e Milli maçlar nedeniyle verilen aradan sonra Gaziantepspor tekrar çalışmalarına başladı. Kırmızı-siyahlı takımı ve teknik heyeti ise verilen ara korkutuyor. Gaziantepspor bu sezon Milli maçlar nedeniyle verilen aradan sonra çıktığı hiç bir karşılaşmayı kazanamayarak ilginç bir istatistiğe imza attı. Milli maçlardan sonra bu sezon üç maçta sahaya çıkan kırmızı siyahlılar, iki mağlubiyet ve bir beraberlik alarak verilen aradan sonra maç kazanamayan takımların başında geldi.

HİÇ KAZANAMADIK

Gaziantepspor, Türkiye A Milli Futbol takımımızın maçlarının ardından bu sezon Akhisar Belediyespor, Konyaspor ve Başakşehir takımlarıyla karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmalarda Konyaspor ve Başakşehir’e yenilen kırmızı-siyahlılar, Akhisar Belediyespor’la da 0-0 berabere kalarak başarısız bir görüntü sergiledi.

TRABZON MAÇI MERAK EDİLİYOR

Süper Lig’de son haftalarda istediği sonuçları alamayan ve ligin ikinci yarısında başarısız bir görüntü çizen Gaziantepspor’un gelecek hafta oynayacağı Trabzonspor maçı ise şimdiden merak edilmeye başlandı. Gaziantepspor’un bu maçla birlikte bu fobisini de yenip yenemeyeceği merak ediliyor.

İşte Milli Takımımızın oynadığı maçlar ve ertesinde aldığımız sonuçlar;

6 Eylül 2015: Türkiye 3-0 Hollanda

12 Eylül 2015: Akhisar Belediyespor 0-0 Gaziantepspor

13 Ekim 2015: Letonya 1-1 Türkiye

17 Ekim 2015: Konyaspor 2-1 Gaziantepspor

13 Kasım 2015: Katar 1-2 Türkiye

23 Kasım 2015: Gaziantepspor 0-1 Başahşehir