Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Gaziantepspor yönetimine iade-i ziyarette bulundu.

Geçtiğimiz hafta içinde Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl ve Yönetim Kurulunun ziyaret ettiği Vali Ali YerlikayaTrabzon maçı öncesi takımıa moral verdi.

VALİ ALİ YERLİYAKA: HER ZAMAN DESTEKÇİSİ OLACAĞIZ

Kızıl ve Buruk’a teşekkür eden Vali Ali Yerlikaya; "Kentimizin güzide kulübü Gaziantepspor'a ziyaret etmekten dolayı çok mutluyum. Bizi kulüplerinde ağırlayan başkan İbrahim Beye ve Teknik direktörümüz Okan Buruk'a teşekkür ediyorum. Burada takımımızın tesisini görmüş olduk, hocamızla, kaptanımızla ve yöneticilerimizle tanıştık. Bende vali olarak Gaziantepspor'umuza sivil toplum kuruluşu örgütlerimizle birlikte destek olacağız” dedi.

İBRAHİM KIZIL, “VALİMİZ GÜZEL İŞLER YAPACAKTIR”

Erkaya’ya yeni görevinde başarılar dileyen Kızıl, "Sayın valimizi geçen hafta ziyaret etmiştik ve bizleri onurlandırmak için iadei ziyarette bulundular ve kendilerini kulübümüzde ağırlamaktan dolayı çok mutluyuz. Sayın valimizin daha önce yaptığı başarılı işleri şehrimizde de yapacağına yürekten inanıyor ve yeni görevinde başarılar diliyorum. Hayırlı olsun, inşallah Gaziantep'imiz için güzel işler yapacaklar” dedi.

OKAN BURUK; DESTEĞİ ARKAMIZDA GÖRMEK İSTİYORUZ

Erkaya’nın Gaziantep’e önemli katkılar sağlayacağına inandığını belirten Teknik Direktör Okan Buruk, "Sayın valimizi burada görmekten dolayı çok mutlu olduk. Bizim tek isteğimiz sayın valimizin ve şehrimizin desteğini arkamızda görmek. Bende valimize yeni görevinin hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah güzel çalışmalar yaparak Gaziantep'e önemli katkılar sağlayacaktır” ifadesini kullandı.

PLAKET TAKDİM EDİLDİ

Vali Ali Yerlikaya'nın Kulübe yapmış olduğu ziyaret nedeniyle günün anısına Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl, plaket takdim etti. Kızıl, Vali Ali Yerlikaya'ya plaketini takdim ederken yeni görevinin de hayırlı olmasını diledi.

YÖNETİCİLER HAZIR BULUNDU

Trabzon maçı öncesinde ziyarette bulunan Vali Ali Yerlikaya'yı Kızıl ile Yönetim Kurulundan Bülent Konca, Abdullah Sever, Mehmet İhsan Güney, Mehmet Er, Mustafa Tutar, Mehmet Özdemir, Necmettin Polat, Hikmet Akay ve Salih Yüksel ile birlikte Genel Müdür Mehmet Bilgiç yer aldı.