Gaziantepspor’un transfer yasağını kaldırabilmek adına büyük çaba sarf eden ve yapılan transferlerle dikkat çeken Durmaz, Gaziantepspor’un yok olmaması adına bütün imkanları seferber edeceklerini söyledi.

Transferin son gününde eski teknik direktör Hikmet Karamanın alacağından dolayı ikna olmaması nedeniyle yapılan transferlerin askıda kalmaması adına her türlü yasal hakları koruyacaklarını kaydeden Durmaz, dik duruşuyla kendini ispat edeceğini belirtti.

ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK

Gaziantepspor’un 14 Eylül tarihinde yapılacak olağanüstü kongrede aday olacağını söyleyen Huzeyfe Durmaz, “ 8 Eylül tarihinde transferin son gün olması ve kulübümüzün yasağının kalkması adına 18 futbolcu transfer yaparak maddi ve manevi yönetim kurulunda ki arkadaşlarımızla beraber elimizden gerekeni yaptık ancak dün yapılan iletişim kopukluğundan dolayı gerçekleşmedi ancak pes etmedik. Yetkili kurumlarla görüşerek sorunları çözeceğiz. Bizim resmi göreviminiz olmamasına rağmen bunları yapıyorsak göreve geldiğimiz zaman neler yapacağımızı bu transferler teminatıdır. Bu süreçleri değerlendirmek için yönetim kurulu üyemiz Necati Baloğlu elinden geleni yaptı” dedi

VAZGEÇMEYECEĞİM

Gaziantepspor’un tekerini dönmeye başlamasının gerektiğini kaydeden Durmaz, “Biz şu anda sayın valimize çıkmış olsak bana kulüp adına ne yaptığımız soracaktı. Ben ekibimizle birlikte transfer yasağının kalkması ve yeni transferler yapılması konusunda gerekenleri anlatacaktım. Elimi taşın altına koyduğumu ispatlamam gerekir. Sayın valiminiz ve şehrin ileri gelenleriyle birlikte hareket edilirdi. Önce biz kendi üstümüze düşeni yapmazsak hiç kimseden de medet umulmaz. Bir işletme kurulduğu zaman önce gerekli yasal işlemler yapılıyor, alt yapısını hazırlıyorsun ondan sonra ticaretin başlangıcını istiyoruz. Bizim dik duruşumuzla önce kendimizi herkese ispatlamamız lazım. Biz bunu ispatladık devam edeceğiz, hiçbir konuda da ben vazgeçmeyeceğim. Gövdemle değil kafamla ben bu taşın altına girdim bu davamdan da vazgeçmeyeceğim” dedi.

SORUNU ÇÖZECEĞİZ

Kendileriyle sözleşmesi devam eden futbolcularla yola devam edeceklerini aktaran Durmaz, “İnşallah yeni transferlerimizle de birkaç gün içerisinde bu sorunu aşacağımıza inanıyoruz. Yasada da hakkımız var gerekli yerlerle konuşarak bunu çözmeye çalışacağız. Umut ediyorum Adana Demirspor maçına yeni transferlerimizin lisansları çıkmış olarak gireceğiz. Bu dönemde 18 futbolcu transfer ettik bunlar hayal değil gerçektir. Elimi taşın altına koyduğumu ispatlamam lazım ki diğer arkadaşlarda yanımda olsun” şeklinde konuştu.

MUHARREM TÜRKOĞLU