Gaziantepspor taraftarı son haftalarda sergilenen futboldan memnun kalmazken, futbolcuları ise gerçek oyunlarını sergilemediklerinden şikâyetçi. Gazetemize konuşan taraftarlar, Kırmızı – siyahlı formayı giyen futbolcuların takım ruhunu sahaya yansıtmadıklarını belirtirken, teknik ekipten ise hiç memnun olmadıklarını dile getirdi. Özellikle forvet hattının etkisiz olduğunu belirten kırmızı – siyahlı takıma gönül verenler, Gaziantepspor’un bulunduğu konumu hak etmediklerini dile getirdiler.

Mithat Akar (Müzisyen) İŞ FUTBOLCULARDA BİTER

Yönetimin burada suçu olamaz. Bir işçi parasını almasına rağmen işini yapmadıktan sonra patrona suç bulmamak gerek. İyi oynadık ama kazanamadık diye bir şey olamaz çünkü iyi oynayıp ta kazanamadıysan sorun daha da büyük. Tabi işin içeriğini tam olarak bilmiyorum paralarını alabiliyorlar mı alamıyorlar mı ama alıyorlarsa gereğini de yapmaları gerek. Bu şekilde devam ederse tatbiki kazanamadıktan sonra sorun olacak bu küme düşmede olabilir. İş futbolcularda biter, futbolcu oyun oynamazsa Dünya’nın en iyi teknik adamını da getirsen boş antrenörlerin bir suçu yok oynamazsan zaten sorun var demektir.

Emrah Eselik (Serbest Meslek) TAKIM RUHU YOK

Sorun futbolcuların iyi oynamaması ve teknik kadronun iyi yönetememesinden kaynaklanıyor. Takım ruhu diye bir şey yok bu maçlara da yansıyor. Biz taraftar olarak keyifsiz futbol yüzünden stada gelmek istemiyoruz. Gaziantep’in yenilmesi bizim de yenilmemiz demektir. Sürekli alta doğru düşüş bizi sıkıntıya sokacaktır bu gidişle takımın küme düşme tehlikesi var. Teknik ekibi de yeterli bulmuyorum bu şekilde bir yönetim Gaziantep’e yakışmıyor daha iyi olmalı ve Gaziantep daha iyi yerlere gelmelidir.

Emrah Erim (Öğrenci) TARAFTARI SOĞUTTULAR

Gaziantepspor lige başlarken zaten biz bunların olacağını tahmin ediyorduk, her zaman iyi başlayıp sonu kötü bitiriyor. Gaziantepspor’un bu keyifsiz oyununa alıştık artık. 2 milyonluk şehirde 10 bin tane Passolig yoksa bunun sorunlusu tamamen yönetim ve teknik adamdır. Gaziantepspor’a bu şekilde yönetim yakışmıyor ve herkes gibi bende Kızıl yönetimini istemiyorum. Hedefi olmayan bir yönetim olamaz sadece kulüp üzerinden para kazanarak olmaz bu iş. Zaten gelen taraftarı da takımdan soğuttular. Galibiyet alamamamızın bir diğer nedeni ise kadro yetersizliğidir. Kadro bu kadar yetersizken transfer yapılmaması da ayrı konu. Gaziantepspor’un küme düşeceğini sanmıyorum yıllardır bu böyle oldu. Ama ihtimal var. Teknik ekibin değişmesinin kolay olduğunu düşünüyorum, teknik ekip bulmak çok kolay ülkemizde, gerek yerli gerekse yabancı bir ekip kurabilirsin ama asıl sorun yönetim.

Cumali Üçer (Sporcu) MEMNUN DEĞİLİM

Her zaman olduğu gibi yerini sabitlediği için maçları önemsemiyorlar herkes gibi bende takımın oyunundan hoşnut değilim ve doğal olarak takımımın iyi yerlere gelmesini istiyorum. Taraftar bu oyundan dolayı stada gitmiyor belki de taraftar sayısı az olduğu için motive olamıyorlar ama bu durumda yine oyundan kaynaklanıyor. Tabi ki Passoligde bu duruma etki oldu ama Gaziantepspor’un küme düşeceğini düşünmüyorum yıllardır bu durum böyle gidiyor ama şuan ki teknik ekipten memnun değilim, ligin ilk yarısında daha iyi oynayan bir Gaziantepspor vardı.

Turgut Eliş (Garson) ALIŞTIK ARTIK

Gaziantepspor’un genel istatistiği bu, sadece bu yıla özgü bir durum değil, ne üst sıralara çıkacak bir oyun oynuyor ne de küme düşüyor bu duruma alıştık artık. Gaziantepspor küme düşmez, yıllardır bu böyle oldu bu yılda bu şekilde olacağına inanıyorum. Teknik ekip çok yetersiz futbol namına hiçbir şey yok ki tribünler de boş zaten ortada bir oyun yok ve bu durum hiç keyif vermiyor.

Sedat Akdağ (İNŞAATCI) HÜCUM GÜZÜ ZAYIF

Takımımızdan hiç memnun değiliz, futbol oynamıyorlar ve bu gidişle bizim takım küme düşer. Bu takım bu oyunla bu ligde tutunamaz, artık teknik direktörde mi bir sorun var yoksa futbolcularda mı bir sorun var bilmiyorum ama takımın hücum gücü çok zayıf, orta saha ve kanatlar çok etkisiz ve bu takımın sadece işe yarar bir tek kalecisi var. Futbol oynayamıyorlar bunun başka bir açıklaması yok. Teknik ekibi de yeterli bulmuyorum bence yeterli değil hem de hiç.

Erhan Dikbaş (Fabrika İşçisi) YETERLİ BULMUYORUM

Bu gidişle ligden düşer, ilk yarıda bundan çok çok iyilerdi, şimdi ise 5 haftadır galip gelemediler. Bu gidişle küme düşer diye düşünüyorum ve oynanan oyundan hiç memnun değilim. Bu teknik ekibe gelecek olursak onlardan hiç memnun değilim böyle takım mı yönetilir?

Teknik ekibi hiç yeterli bulmuyorum. Böyle takım yönetilmez.

Osman ATALAY (Öğrenci) OYUN KALİTELİ DEĞİL

Takımın biran önce kendini toparlaması lazım sürekli böyle gitmez. Takımda oynanan oyundan hiç memnun değilim. Muhammed Demir’in satılmasını da hiç doğru bulmadım o varken en azından takım gol yollarında bu kadar sorunlar olmuyordu, ataklarımız daha etkili oluyordu. Gaziantepspor yıllardır böyle ama küme düşeceğini düşünmüyorum ve teknik ekipten de hiç memnun değilim oynanan oyun hiç kaliteli değil.

Mustafa Yılmaz (Öğrenci) FUTBOLCULAR İSTEKSİZ

Teknik yeterlilik yok, futbolcuları motive edecek bir durum yok muhtemel olarak parasal bir durum var ki oyuncular çok isteksiz. Oyun böyle olduğu için taraftarda durumdan memnun değil. Ama takımın küme düşeceğini düşünmüyorum fakat teknik ekip sorun olmasaydı zaten durum bu şekilde olmazdı. Hata teknik ekipte başlıyor.

Emrah Bozkurt (Tesisatçı) TEHLİKE YAŞARIZ

Takımın oyunu çok kötü, stada bile gidemiyoruz bu yüzden ve oyundan hiç memnun değiliz. Bu gidişle küme düşmesek de tehlike yaşarız. Oyun desen oyun yok, oyuncu desen oyuncu yok. Zaten transferde olmuyor. Kendi evinde Sivasspor’a yenilmesinin hiçbir açıklaması yok. Teknik ekip çok yetersiz bu oynanan oyunda da görebiliyoruz. Gaziantepspor bu durumu hak etmiyor.

A.SERDAR ÖZEKŞİ