Ziraat Türkiye Kupası F Grubu ikinci maçında karşılaştığı Trabzonspor'a mağlup olan Gaziantepspor, henüz galibiyetle tanışamadı.

Ziraat Türkiye Kupası F Grubu'nun ikinci maçında Gaziantepspor, deplasmanda karşılaştığı Trabzonspor karşısında 1-0'lık skorla öne geçmesine rağmen daha sonra kalesinde gördüğü gollerle 2-1 geriye düştü ve sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

Trabzonspor ile son 2 ayda ikinci kez karşı karşıya gelen Mutlu Topçu'nun öğrencileri, ligde bordo-mavili takımla oynadığı maçta da 2-0'lık skorla öndeyken, sahadan 2-2'lik eşitlikle ayrılarak 1 puana razı olmuştu. Gaziantepspor, kupada F grubunun ilk maçında ise evinde oynadığı Adanaspor mücadelesinde baştan sona öne götürdüğü karşılaşmanın son dakikalarında kalesinde gördüğü golle yine sahadan 1 puan ile ayrılmıştı.

Öte yandan Gaziantepspor, Trabzonspor maçının ardından Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Antalyaspor mücadelesi için Trabzon'da kaldı ve Akdeniz ekibiyle oynayacağı maçın hazırlıklarını burada sürdürüyor. Kırmızı-siyahlıların Cuma günü Antalya'ya giderek son antrenmanı orada gerçekleştirip kampa gireceği bildirildi.