Gaziantepspor yönetimi taraftarların stada kolay girebilmesi için harekete geçti. Kırmızı – siyahlı taraftarların Kamil Ocak Stadyumunda oynanan maçlarda sıkıntı yaşamaması nedeniyle kolları sıvayan yönetimin yıllık 50 liraya kombine bilet uygulamasına geçmesi büyük ilgi topladı.


KOLAYLIK SAĞLANACAK

Gaziantepspor mali, as başkanı Bülent Konca, taraftarların sezonluk kombine bilet almaları halinden bundan sonraki hiçbir maça girişte sıkıntı yaşamayacaklarını söyledi.
Sezon boyunca Kamil Ocak Stadyumunda oynanacak olan müsabakalara kale arkası kombine bilet almak isteyen taraftarlara fiyatı sadece 50 TL’den satılacağını ifade eden Konca, “Passolig sisteminde müsabaka günü passo kart satışı yasak olduğundan taraftarımızın kulübümüz logolu passolig kartlarını maç gününden önce temin etmesi gerekmektedir. İnternet üzerinden passo kart başvurularında, kartların temin süresi 15-20 günü bulabilmekte ve taraftarlarımız bu sürece denk gelen müsabakalara girebilmek için gişelerden tek maçlık pass kart alarak ikinci bir işleme maruz kalmaktadır. Dolayısıyla taraftarlarımızın internet yerine Sankopark’ta yer alan Gaziantepspor Store ya da stadyum etrafındaki gişelerden kartlarını almaları işleyişte kolaylık sağlayacaktır.


SORUNLAR ÇÖZÜLECEK

Müsabaka saatine yakın zamanda yapılan bilet yüklemesi passo sistemine geç düşüğünü açıklayan Konca, “Bu nedenle bilet yüklemesi yapan taraftarlarımız turnikelerde sıkıntı yaşamaktadır. Bu tip sıkıntılara mahal verilmemesi için taraftarlarımızın bilet yükleme işlemini müsabaka saatine bırakmamaları gerekiyor. Bununla birlikte, kombine kart sahiplerinin stadyuma sorunsuz bir şekilde girebildiği gözlemlendi. Sorunun kökten çözümü için Güney Kale Arkası Tribün kombine kartlarının 50 TL bedel üzerinden satışa sunulmasını yönetim kurulumu uygun gördü” şeklinde konuştu.
 MUHARREM TÜRKOĞLU