Milli maç nedeniyle lige verilen arada hazırlıklarını sürdüren Gaziantepspor, A2 takımıyla hazırlık maçı oynadı.

Siyah – kırmızılılar, gençleriyle oynadığı mücadele de sahada şov yaparak 9-0 galip geldi.

Celal Doğan Tesislerinde oynanan maçta Gaziantepspor’dan Bora Sevim ve Müslüm Talşik A2 kadrosunda yer aldılar. Teknik direktör Mutlu Topçu’nun A2 takımında oynamasını istediği Süleyman Özdamar ise A takımın kadrosuna sahaya çıktı.

Gaziantepspor gençler karşısına Bora Sevim, Barış Yardımcı, Abdulkadir Kayalı, Süleyman Özdamar, Elyasa Süme, İsmail Haktan Odabaşı, Abuda, Muhammed İldiz, Mustafa Durak, Daniel Larsson ve Muhammet Demir ile oyuna başladı.

Gaziantepspor A2 takımı ise Bora Sevim, Yusuf Boz, İlker Günaslan, Caner Güler, Serkan Koçaslan, Müslüm Talşik, Oktay Aydın, Batuhan Necioğlu, Yunus Şencay, Muhammet Uyanık ve İbrahim Halil Keser ilk on biriyle maça başladı. İkinci yarıda ise Tolga Gemici, Hüseyin Polat, Erdal Bulut, Doğan Ekinci, Caner Güler, Veysel Deli, Yusuf Erdem, Bedran Koyuncu, İbrahim Çakmak, Mehmet Aykal ve Burak Kılınç mücadele etti.

MUSTAFA DURAK ŞOV YAPTI

Kırmızı – siyahlı yönetim tarafından sezon öncesi kadro dışı bırakılan fakat teknik direktör Mutlu Topçu tarafından affedilmesi istenen Mustafa Durak, A2 takımı karşısında attığı gollerle hocasını mahcup etmedi. Farklı biten karşılaşmada genç futbolcu Durak takımı adına 4 gol atarken, Gaziantepspro adına diğer goller Elyasa Süme, Muhammet Demir, Daniel Larsson ve Emre Nefiz’den geldi.