Dünyanın en çok bilinen pizza markası Pizza Hut, Gaziantep’te ki ilk şubesini İbrahimli ’de hizmete açtı.

Dünyanın ilk pizza zinciri olan Pizza Hut, aynı zamanda dünya şirketleri arasında 170’inci sırada yer alıyor.

Pizza Hut’un Dünya markası olması ve Türkiye’de 1989 yılından beri müşterilerinin beğenisiyle faaliyet göstermesi bilinirliğinin yanı sıra güvenilirlik katsayısını da artırıyor.

Batıkent Mahallesi Hasan Celal Güzel Caddesi Ecem Plaza B Blok altında şehrimizde ki ilk şubesini açan Pizza Hut, bir yıl içerisinde şube sayısını 5’e çıkartacak. Bölge direktörlüğünü iş adamı İbrahim Açıkgöz’ün yaptığı ünlü pizza markası Gaziantep’in yanı sıra Şanlıurfa, Diyarbakır, Adıyaman, Kilis ve Kahramanmaraş’ta da kapılarını açacak.

Pizza Hut franchise sisteminin alım bedelinin bir fabrikanın kurulması kadar maliyetin gittiğini söyleyen bölge direktörü İbrahim Açıkgöz, “Projelerimiz doğrultusunda bünyemizde 200 kişilik istihdam yaratılacak. Dünyaca ünlü böyle bir markanın şehrimize gelmesi Gaziantep’in de değerini artıracaktır” dedi.

DÜNYA’DA İLK CONSEPT

Pizza Hut’u Gaziantep ile tanıştırmak amacıyla şirketin Amerika’da ki merkezine bizzat gittiğini söyleyen Güneydoğu Anadolu bölge direktörü İbrahim Açıkgöz, “Bizimle birlikte iki şirket daha temsilcilik almak istedi ama yetkililer bizim Gaziantepli olmamız ve bölgeyi daha iyi tanımamız sebebiyle öncelik hakkını bizden yana kullandılar. İlk şubemizi henüz yeni açmamıza rağmen karşılaştığımız ilginin temelinde Pizza Hut markasının kendini kanıtlaması beğeni ve güvenilirlik var. Biz bu yoğun talebe şaşırmadık çünkü markamızın gücünün farkındayız. Pizza Hut, tüm avantajlarının yanı sıra deneyimli destek ofis kadrosunun vereceği pazarlama, lokasyon seçimi, operasyonel bilgi ile rakipleri karşısında oldukça fark yaratacak” açıklamasında bulundu.

MUHARREM TÜRKOĞLU