Gaziantep Polisgücü bu sezon salonun ardından açık alanda da şampiyonluğunu ilan etti.

Erkekler süper ligi açık alanda dün şampiyonluk adına mücadele ettiği Bolu Highway takımını 2 – 1 mağlup ederek adını yine şampiyon olarak yazdırdı.

Sezonun ilk yarısında mağlup olduğu Bolu temsilcisi ile ligin son karşılaşmasında mücadele eden kırmızı – beyazlı temsilcimiz, rakibinden hem rövanşı hem de şampiyonluğu alarak bir kez daha adını altın harflerle yazdırdı.

MAÇIN KADER ANLARI

Gaziantep Polisgücü karşılaşmanın ilk yarısında bir oyuncusunun yeşil kart cezası alarak 2 dakika oyun dışında kalarak eksik mücadele ettiği süre içerisinde Orhan Öner’in asistiyle buluşan Mehmet Akif Çetin 33’üncü dakikada üstünlük sayısını kaydetti ve devreyi temsilcimizin 1 – 0 üstünlüğüyle sona erdi. İkinci yarının oyun kontrolünü elinde tutan kırmızı – beyazlı temsilcimiz, 56’ıncı dakika da yine Mehmet Akif Çetin’in golüyle farkı ikiye çıkartan sayıyı kaydetti. Golden iki dakika sonra eski oyuncusu Onur Açıkgöz’ün kale önünde ki Highway adına atağına engel olamayan temsilcimiz farkın bire inmesine neden olmasına rağmen kalan dakikalarda skoru koruyarak bir kez daha adını Türkiye şampiyonu olarak yazdırdı.

GAZİANTEP’İ TEMSİL EDİYORUZ

Avrupa’da ve Türkiye’de her zaman Gaziantep’in adını şampiyonluklarla duyurduklarını söyleyen Polisgücü kulüp başkanı Mehmet Açıkgöz, “Bu sezon salonda ve açık alanda bir yine şampiyonluğa ulaştık. Camiamız kendi başarısından daha ziyade şehrimizin adını en iyi şekilde duyurmanın gururunu yaşamamıza rağmen ne yazık ki bizlere gerekli destek bir türlü gösterilmiyor. Avrupa finallerinde elde ettiğimiz başarılarla gelecek sene Avrupa şampiyonasının ülkemizde yapılmasında önemli katkılar sunduk ve bu vesileyle Türkiye’nin spor turizmine katkı sağlamış olacağız. Gaziantep Polisgücü hokey takımları Gaziantep şehrine ve ülkemize katkılar sunarken yetkililerin duyarsız kalmaları bizleri son derece üzüyor. Yine de bu zorlu etaptan şampiyonlukla ayrılan teknik ekibimizi ve sporcularımız yürekten kutluyorum” diye konuştu.

MUHARREM TÜRKOĞLU