Ege Gözlükçüler ve Optisyenler Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi, Gaziantep Optisyen Gözlükçüler Derneği eski Başkanı Ak Parti'den Gaziantep Milletvekili aday adaylığı başvurusunu yapan Kamil Birimoğlu, Allah kısmet eder, meclise girerse tüm Gaziateplilerin kendisine 24 saat ulaşabileceği bir sistemi ve ekibi kuracağının sözünü verdi. Birimoğlu, "İnsanlarımız sorunlarını ve sıkıntılarını anlatacak bir yetkili merci çoğunlukla bulamıyorlar. Ben bunun sözünü veriyorum. Önce insan diyorum" dedi.

Kamil Birimoğlu Gazetemiz Yönetim Kurulu Başkanı Ökkeş Özekşi'yi ziyaret ederek aday adaylığı ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

2002 yılından bu yana Ak Parti'de değişik kademelerde görev aldığını, Şehitkamil'de 1 dönem ilçe yönetim kurulu üyeliği, 2 dönem il yönetim kurulu üyeliği yaptığını belirten Kamil Birimoğlu, "7 Haziran 25. Dönem milletvekili genel seçimleri için milletveki aday adayı başvurumu yaptım. 12 yıllık siyasi çalışmalarımın neticesinde, ülkeme ve halkımıza, Gaziantep'e hizmet vermek istiyorum. Deneyimlerimizi, tecrübemizi yerel bazda Gaziantep, ulasal bazda Ankara'da çalışarak insanlara sunmak istiyorum" dedi.

'Önce insan diyorum. Çünkü bugün varız, yarın yokuz, önce insana ve insanlığa hizmet etmemiz gerekiyor' diyen Birimoğlu, "Güzel çalışmalarımızda, çarşafın ucundan tutmak ve 12 yıldan beri Ak Partinin vermiş olduğu icraatlarımızın devamı niteliğide, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın en çizmiş olduğu yolda, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun devam ettirdiği bu kutsal yolculukta Ankara'da Gaziantep'in eli kolu olmak istiyorum. Gazi şehrimize ne gibi hizmetler gerekiyorsa bunların takipçisi olacağım. Bizim insanlarımız hizmetin en iyisine layıktır. Ben allah kısmet eder, rabbim dilerse, meclise girersem tüm Gaziantepli hemşehrilerimizin 24 saat telafonuma ulaşmasını sağlayabilecek bir sistem ve ekip oluşturmaya söz veriyorum. Çünkü insanlarımız sorunlarını ve sıkıntılarını anlatacak bir yetkili merci çoğunlukla bulamıyorlar. Gazianteplilere en iyi hizmeti vermek için diye yola çıktım. Eğitimde, sağlıkta, adalette, güvenlikte, ekonomik konularda, ülke kalkınması temel noktasında faydalı olmak için aday adayı oldum" diye konuştu. Meral KINACILAR