Şehitkamil Kültür Merkezinde 20 Nisan perşembe günü saat 14 de yapılacak olan zirvede Gaziantep konuşulacak.
Büyük uygarlıkların adeta resmi geçit yaptığı, çok dilli, çok dinli, çok uluslu bir şehir olan ve Evrensel özelliklere sahip bir şehir kimliğine giren Gaziantep adına, Okan Üniversitesi her yıl Gaziantep Zirvesi düzenliyor.
Okan Üniversitesi’nin geleneksel hale getirdiği Gaziantep Zirvesi’nin 9.’su Gaziantep’te gerçekleştiriliyor. Zirve kapsamında yapılacak “Gaziantepli Olmak, Gaziantep’i Geleceğe Taşımak” başlıklı panelde şehrin geleceği konusunda yapılabilecekler ele alınacak.

Okan Üniversitesi 9. Gaziantep Zirvesi, 20 Nisan 2017 Perşembe günü Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Fatma Şahin ve Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya’nın açılış konuşmalarıyla başlayacak. Polisiye roman yazarlığındaki ustalığı kadar doğduğu şehir Gaziantep’e olan sevgisiyle de bilinen ünlü Yazar Ahmet Ümit’in moderatörlüğünü üstleneceği “Gaziantepli Olmak, Gaziantep’i Geleceğe Taşımak” panelinde Hürriyet Gazetesi yazarı Faruk Bildirici, Gaziantep Üniversitesi Sosyoloji Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr Mehmet Nuri Gültekin ve Gaziantep 27 Gazetesi’nin kurucusu Ökkeş Özekşi konuşmacı olarak yer alacak.