Vergi Dairesi Başkanı Erol Çember, Vergi Haftası dolayısıyla Sanayi Odası’nı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu ile görüştü. GSO tarafından yürütülen "Şahinbey-Polateli Organize Sanayi Bölgesi Projesi’’ ile "Dörtyol-Hassa Tünel Projesi’’nin tamamlanmasının tüm bölge sanayicisine ciddi katkı sağlayacağını, böylece vergi gelirleri artışının ülkeye katkısı olacağını anlatan Çember, ‘’Gaziantep’i ilerde çok daha güzel günler bekliyor" dedi.

Toplumda vergi bilincinin oluşturulması ve tüm kesimlere benimsetilmesi amacıyla her yıl şubat ayının son haftasının ‘’Vergi Haftası’’ olarak kutlandığını anımsatan Çember, devletin bütçesinin temelini vergi gelirlerinin oluşturduğuna vurgu yaptı. Bütün sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ettiklerini, GSO’nun da en önemli sivil toplum kuruluşlarından birisi olduğunu belirten Çember, bir sanayi kenti olan Gaziantep’in son yıllarda vergi gelirlerinde önemli artış yaşandığını, vergi gelirlerinde 14. sıradan 10. sıraya yükseldiğini bildirdi.

SIKINTI YOK

Ziyaret için teşekkürlerini sunan GSO Başkanı Adil Konukoğlu da konuşmasında, Gaziantep Vergi Dairesi Başkanlığı’nın çalışmalarından memnun olduklarını belirterek, ‘’Vergi Dairesi Başkanlığı, bizim daha önceki problemlerimizi çözdü. Şu anda bir sıkıntı gözükmüyor. Teşekkür ederiz’’ dedi. Toplumda sağlıklı bir vergi bilinci oluşturmanın öneminden bahseden Konukoğlu, vergi ödemenin her vatandaşın en kutsal görevlerinden birisi olduğunu kaydetti. Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri’nin de hazır bulunduğu ziyaret sırasında Vergi Dairesi Başkanı Çember, günün anısına Adil Konukoğlu’na bir buket çiçek sundu.

HABER MERKEZİ