Gaziantep’in farklı bir şehir olduğuna dikkat çeken Vali Gül, “Gaziantep’in şansı belediye başkanları, milletvekilleri, odalar ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri bazındaki uyumu. Kavga olunca herkes kaybediyor. Gerçekten bu uyum birçok şehirde yok”dedi.

ÇITAYI HEP YÜKSELTMELİYİZ

Kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Leyla Özekşi Polat ve Yazı İşleri Müdürü Meral Kınacılar Erbekte’yi makamında ağırlayan Gül, İstanbul Valiliğine atanan Ali Yerlikaya’dan aldığı çıtayı daha da yükseteceğini söyledi. Gül, “Sayın Ali Yerlikaya iyi bir Valiydi zaten iyi vali olduğu için İstanbul’a gitti. Ben çıtayı daha da yükseltmeliyim, benden sonra gelen de benden daha iyisini yapabilmeli. Sayın Yerlikaya’da İstanbul ‘da çıtayı yükseltecektir. Yani çıtayı hep bir basamak yükseltmeliyiz” diye konuştu.

GAZİANTEP’İN EN BÜYÜK ŞANSI

Gaziantep’in sorunlarına hakim olduğunu, ele ele verilince çözülmeyecek sorunun olmadığını belirten Vali Gül, “Gaziantep tek başına kahramanlık mücadelesi yapmış bir şehir. El ele verip tüm sorunları halledeceğiz. Bana göre Gaziantep’in şansı belediye başkanları, milletvekilleri, odalar ve sivil toplum kuruluşları arasındaki uyum. Bu büyük bir şans. Kavga olunca herkes kaybediyor. Bu uyum birçok şehirde yok. Bazı yerlerde herkes birbirinin ayağını kaydırmak istiyor. Birbirinin kuyusunu kazmak isteyenler hiçbir zaman başarılı olamaz” dedi.Haber Merkezi