Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Almanya'nın Berlin kentinde düzenlenecek ve dünyanın sayılı turizm fuarlarından biri olan “ITB Berlin Uluslararası Turizm Fuarına katılıyor.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep’in dünyanın gastronomi şehri olması için çaba sarf ettiğini, bu nedenle uluslararası turizm fuarlarında yer almasının Gaziantep için önemli bir tanıtım çalışması olduğuna vurgu yaptı. Büyükşehir Belediyesi, kentin tarihi, kültürel ve turizminin yanı sıra Gaziantep'ten götürdüğü eşsiz lezzet ustaları ile mutfağını da tanıtacak. Yaklaşık 190 ülkeden binlerce kişinin katılacağı fuarın web sayfasında, Gaziantep online profili oluşturularak, kenti her yönüyle ve özellikle gastronomi alanındaki başarısını anlatan veri tabanı hazırlandı. Stantta Gaziantep’in yöresel lezzetlerinin yanında fıstığı ve baklava ikramının yanı sıra tanıtım broşürleri, tanıtım CD'si, dergi ve çingene kız simgeli metal kartvizitlikler ziyaretçilere sunulacak.

Fuara belediyeyi temsilen Genel Sekreter Yardımcısı Fikret Murat Tural, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Hülya Yıldız ile beraberindeki heyet katılıyor. Bülten