Ak Parti Ankara Milletvekili ve Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, bir dizi temaslarda bulunmak üzere geldiği Gaziantep’te Vali Erdal Ata ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i ziyaret etti. Vali Ata ve Şahin’den Gaziantep hakkında bilgiler alan İşler, "Gaziantep bölgenin marka şehri, yıldız bir şehir.., Ciddi potansiyelleri barındıran bir şehir ama aynı zamanda ciddi sorunları da olan bir şehir. Aşağı yukarı yüzde 70’i gecekondu olan bir şehir. İnşallah bu şehre bir hanım eli değecek ve nasıl ki bir evi en güzel şekilde hanımlar döşüyorsa bu şehre de Büyükşehir Belediye Başkanı olarak çok güzel bir görüntüye büründüreceğini düşünüyorum" dedi.

İşler, Şahin’e sorunların çözümü noktasında büyük görevler düştüğünü söyledi. Ziyaretlerde İşler’e İçişleri Eski Bakanı Abdulkadir Aksu ve Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu’da eşlik etti.

İLK ZİYARET VALİ ATA’YA

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler ve beraberindekilerin ilk durağı Gaziantep Valiliği oldu. İşler burada valilik defterini imzaladı. Vali Ata’nın makam odasında gerçekleştirilen ziyarette Ata, Emrullah İşler’e, sağlıktan ulaşıma, sanayiden, ticarete kadar birçok konuda detaylı bilgiler verdi. Vali’den kentin sorunları ile ilgili bilgileri alan İşler, misafirperverliğinden dolayı Ata’ya teşekkür etti. İşler ve beraberindekiler daha Fatma Şahin’e hayırlı olsun ziyaretinden bulunmak için valilikten ayrıldılar.

GAZİANTEP’İN KENTSEL DÖNÜŞÜME İHTİYACI VAR

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan İşler, "Gaziantep’te bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ‘’ öncelikle Büyükşehir Belediye Başkanlığınız hayırlı olsun hem size hem de Gaziantepli değerli hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun diyorum. Değerli başkanımız bir ilki Antep’e yaşatıyor ilk defa bir milletvekili hanım büyükşehir belediye başkanı oldu. Böylece kendisi tarihe geçti. Kendisiyle birlikte Antep’te tarihe not düşmüş oldu. Gaziantep, bölgenin marka bir şehri, yıldız bir şehri, ciddi potansiyelleri barındıran bir şehri ama aynı zamanda ciddi sorunları olanda bir şehri bu sorunların çözümü noktasında başkanımıza büyük görevler düşüyor. Antep’in ciddi manada bir kentsel dönüşüme ihtiyacı var. Aşağı yukarı yüzde 70’i gecekondu olan bir şehir inşallah bu şehre bir hanım eli değecek ve nasıl ki bir evi en güzel şekilde hanımlar döşüyorsa bu şehre de Büyükşehir Belediye Başkanı olarak çok güzel bir görüntüye büründüreceğini düşünüyorum" dedi.

AYAĞINIZA YÜREĞİNİZE SAĞLIK

Fatma Şahin, kendisini makamında ziyaret eden Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler’e teşekkür ederek, ‘’ Sizleri burada görmekten dolayı çok mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Ayağınıza yüreğinize, sağlık diyorum’’ dedi. BAHRİ GEBEL