Gaziantep’in kültürler sentezi mutfağına şimdi de pizza eklendi. Pizza Hut ilk franchise restoranını Gaziantep’te açtı

Yum! Brands International tarafından işletilen Pizza Hut, Türkiye’deki büyümesini franchise sistemi ile hızlandırdı. Markanın Türkiye’deki ilk franchise mağazası Gaziantep’te açıldı. Pizza Hut önümüzdeki 5 yılda Türkiye genelinde en az 400 restorana ulaşmayı hedefliyor.

LEZZET DÜNYASI ZENGİNLEŞECEK

Pizza Hut, ülkemizdeki ilk franchise’ını yemek kültürü ve dillere destan tatları ile adı gastronomiyle birlikte anılan Gaziantep’e verdi. “Dünyanın en meşhur pizzası” sloganıyla, yılda 2 milyon müşterisine hızlı, lezzetli ve sıcak paket servis imkânı sunan Pizza Hut’ın Gaziantep restoranının açılışı bölge halkı tarafından büyük ilgi gördü. Pizza Hut, Gaziantep’te hizmete açılan restoranıyla şehrin lezzet dünyasını daha da zenginleştirecek.

FARKLI LEZZETLER

Pizza Hut, restoranlarında birbirinden farklı özgün lezzetler sunuyor. Pizza Hut’larda pizza çeşitlerinin yanı sıra, uzun ince mozzarella, halkalı soğan, sarımsaklı ekmek, lokmalık tavuk gibi lezzetli başlangıçlar ve 2 kat bitter çikolata ve 2 kat beyaz çikolatadan oluşan, pizza hamurundan hazırlanan Çokomania gibi özgün ürünler de çok ilgi görüyor. HABER MERKEZİ