Gaziantepspor ligin ilk yarısını yine düşük bir seyirci ortalamasıyla tamamladı. Passolig’in de gelmesiyle birlikte Spor Toto Süper Lig’de seyirci ortalamasının bir hayli düşmeye devam etmesi ise dikkatlerden kaçmadı.

KAMİL OCAK’TA 8 MAÇ

Kırmızı-siyahlılar Gaziantep Kamil Ocak Stadı’nda ligin ilk yarısında 8 lig maçına çıktı. Bu 8 maçta toplam 28.204 kişi Gaziantepspor’u tribünden izlemeyi tercih etti. Maç başına 3.526 taraftar ortalamasıyla oynayan Gaziantep bu anlamda ligin alt sıralarında yer aldı.

14. SIRADAYIZ

Spor Toto Süper Lig’in ilk yarısındaki ortalama taraftar sayılarının baz alarak hazırladığımız sıralamada kırmızı-siyahlı takım 14. sırada yer aldı. Gaziantepspor ligde sadece Gençlerbirliği, Başakşehir, Kasımpaşa ve maçlarını Manisa’da oynayan Akhisar Belediyespor’u geride bırakabildi.

FENERBAHÇE İLK SIRADA

Ligin ilk yarısında en yüksek seyirci ortalamasıyla oynayan takım ise Fenerbahçe oldu. Sarı-lacivertliler ortalama 32.356 seyirciye oynayarak rakiplerini geride bıraktı. Fenerbahçe’yı 21.989 ortalamayla Galatasaray ve 15.221 ortalamayla Beşiktaş kulüpleri takip etti.