Kulüp üyelerinin beklenti ve temennilerinin dinlenmesinin ardından yeni seçilen Başkan Tarık Aytekin, önceki başkan Necati Binici ve yönetim kuruluna hizmetleri için teşekkür plaketi taktim etti.

kulüp.jpg

Tuğcan Otel'de yapılan ve divan başkanlığını İbrahim Buğur'un yaptığı genel kurula katılım yoğundu. Geçmiş Dönem Başkanı Necati Binici, görev yaptıkları dönemde hedeflerinin büyük bir kısmını gerçekleştirdiklerini belirterek, yönetim kuruluna ve üyelere teşekkür etti.

antep.jpg

HEDEFLERİNİ ANLATTI

Yönetim Kurulu adaylarının tanıtımın ardından söz alan Tarık Aytekin, “Gaziantep Kent Kültürü ve Yaşamı”na katkıda bulunmayı amaçlayan 2 yıllık stratejik planlarını ve gerçekleştirmeyi hedefledikleri çalışmaları anlattı.

antep25.jpg

Yapılan seçimde , Genel Kurul’a katılan üyelerin tamamının oyunu alan Tarık Aytekin başkanlığındaki Gaziantep Kulübü 21.Dönem Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu;

Arzu Ekmekçi (Şirket Müdürü), Başar Küçükparmak ( Makine Müh.), Cemil Açıkkol ( Mimar ), Ezel Kadıoğlu ( Gıda Müh.), Hakan Köksel (Avukat), Kübra Kayın (Finansçı), Lale Kutlar ( Öğretim Görevlisi-Okutman), Sibel Gürsel (Avukat), Tarık Aytekin ( Çevre Müh.) HABER MERKEZİ

gaziantep-003.jpg

tulup.jpg