Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ali Özpolat, Gaziantep’in Türkiye’nin Irak’a açılan kapısı olduğunu söyledi. Musul Sanayi Odası Başkanı Muhammed Ali Hazim GSO’yu ziyaret ederek Yönetim Kurulu Üyesi Ali Özpolat ve Genel Sekreter Kürşat Göncü ile bir araya geldi.

FUARLARA KATILMAK İSTİYORUZ

Gaziantep’te düzenlenen fuarlara Iraklı işadamları olarak katılmak istediklerini dile getiren Hazim, “Ekonomik ve ticari alanda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hem iç hem de dış pazarda ekonomimizi geliştirmek adına çalışmalar yürütüyoruz. Gaziantepli sanayicileri Irak’a yatırım yapmaya davet ediyoruz” dedi. Türkiye’nin sanayi tecrübesini iyi bildiklerini vurgulayan Hazim, Iraklı iş adamları olarak bu tecrübeden yararlanmak istediklerini ve oda olarak işbirliğine hazır olduklarını kaydetti.

FUARLAR ÇOK ÖNEMLİ

Fuarların çok önemli olduğuna dikkat çeken Özpolat ise, “İkili ilişkiler içerisinde fuarların çok önemli yeri var. Gaziantep’te düzenlenen sektörel fuarlarımız var. Bu fuarlara katılmak isteyen Iraklı iş adamları ürünlerini sergilemek için buralarda stant açabilirler. Bunun için gerekli çalışmaları yapmaya her zaman hazırız. Böyle bir çalışmanın iki ülke için çok yararlı olacağını düşünüyoruz.”

BÜLTEN