Özel Mutafoğlu İlkokulu öğrencileri Jimnastik dalında katılmış olduğu yarışmada tüm kupaları toplayarak Gaziantep’ i Türkiye Şampiyonasında temsil etme hakkı kazanmıştır.

Özel Mutafoğlu İlkokulu öğrencileri, Gençlik Spor İl Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu okullar arası Jimnastik yarışmasında toplam 4 kategoride takım olarak mücadele vermiş ve bunların tamamında 1. lik elde ederek bu alanda büyük bir başarıya imza atmıştır.

Gaziantep Gazikent Spor Salonunda yapılan müsabakalarda sırasıyla, minik erkekler1 (1. ve 2. Sınıflar) il birinciliği, minik kızlar1 (1. ve 2. Sınıflar) il birinciliği, minik erkekler2 (3. ve 4. Sınıflar) il birinciliği, minik kızlar2 (3. ve 4. Sınıflar) il birinciliği, elde ederek tüm kategorilerde takım halinde derece elde etmişlerdir. Bu başarılarla birlikte minik erkekler2, minik kızlar2 takımlarımız Gaziantep’ i 5-7 Mayıs tarihlerinde Bolu’ da yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında temsil etme hakkı kazanmıştır.

Özel Mutafoğlu İlkokul Müdürü Erol Özdem, törende şöyle konuştu “Beden Eğitimi dersini masa tenisi, badminton, jimnastik gibi birçok branşlara ayırarak işlediklerini bunun da gelen kupalar ve derecelerle karşılığını aldıklarını kaydeden Özdem, dereceye giren tüm öğrencileri canı yürekten kutluyorum. Türkiye Şampiyonasında başarılar diliyorum.” dedi. HABER BÜLTENİ