Kısa adı AFAD olan, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Gaziantep için şok eden bir karar aldığı öğrenildi. Başarılı Müdür Sinan Atakan sürpriz ve keyfi bir kararla görevinden alınırken, yerine Manisa'dan Bekir Şen'i atadı. KİMSENİN HABERİ YOKMUŞGaziantep ile ilgili karar alırken, yılların deneyimli ve başarılı ismi Sinan Atakan'ın ikinci kez koltuğundan edilmesinden AK Parti Teşkilatının ve Milletvekillerinin haberlerinin olmadığı iddia edildi. İKİNCİ KEZ GÖREVDEN ALINIYORDaha önce yine keyfi biçimde görevinden alınan ve o makama Kreş öğretmenini atayan AFAD, daha sonra Gaziantep Milletvekillerinin baskısı sonucu yanlıştan dönmüş ve Sinan Atakan'ı görevine iade etmişti.
Zor dönemlerde tecrübesi ve çalışkanlığıyla büyük takdir toplayan Sinan Atakan'ın seçimden hemen sonra gröevinden alınarak Ankara'ya araştırmacı olarak atanmasından dolayı, kimsenin haberinin olmadığı iddialı ise şaşkınlık yarattı. Haberi duyanlar "Gaziantep bu kadar sahipsiz mi, çok önemli makamdaki başarılı bir müdür görevden alınırken, bundan AK parti teşkilatı ve milletvekillerine haber edilmiyor, görüş alınmıyor. Bu nasıl iştir"diye konuştular.ATAMAYI DURDURMASI BEKLENİYOR

Bu atamada kimseye sormadan tek başına karar verdiği ileri sürülen AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu'nun biran önce yanlıştan dönmesi için Milletvekillerinin harekete geçtiği ileri sürüldü.